Everything, Style

En tid til familiehygge

138

Tirsdag havde jeg fri fra arbejde efter at have arbejdet hele weekenden. Det var skønt med en fridag, specielt fordi jeg havde været nødt til at tage hjem fra arbejde allerede inden for 30 minutter mandag morgen grundet syge. Jeg havde derfor ikke fået noget ud af min mandag, overhovedet – dopet på piller for at holde smerterne nede på et minimum døsede jeg hen og vågnede ikke før kl. 15 om eftermiddagen, total smadret og fik mig trukket ind i stuen på sofaen efterfølgende. Heldigvis var min kæreste så sød at sørge for mig og pleje mig, når nu jeg var et lidt ynkeligt tilfælde (for at sige det mildt). :o)

Tirsdag morgen startede også ud med smerter, men ved middagstid var jeg ovenpå igen og klar til at få en smule ud af min dag. Tempoet blev dog holdt på et minimum – gaveindkøb, ombytning af lidt varer og læsning, lige indtil vi skulle til fødselsdagsfest om aftenen.

.

136137

Før aften hoppede vi på cyklerne og vendte snuden mod min svigermor, som havde haft fødselsdag ugen forinden. Her fik vi lækker mad og fik snakket om nyt og gammelt med familien, som det efterhånden var nogle uger siden, vi sidst havde set.

Vi fik desuden hygget med vores to små niecer – som efterhånden ikke er så små længere. De stiger godt nok til vejrs for tiden og ind i mellem har man virkelig lyst til at trykke på en stop knap, så man kan nyde dem lidt længere. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG