Food & Drinks

Date day dagen før afgang

0910

I går havde vi en skøn og ikke mindst afslappende dag. Vi havde aftalt at sove længe, som i helt til kl. 11 blev den faktisk. Efterfølgende lavede den søde fyr på nedenstående billede så morgenmad og kaffe, som vi hyggede os med i sofaen. Over middag besluttede vi os så for at tage et smut i Plantorama og købe lidt forskelligt gear til Ollie, har du set ham?

Da vi så havde fået de ting, som vi skulle, gik turen i Rosengårdcentret og i diverse butikker, hvor vi gik og kiggede og jeg fik prøvet utrolig meget tøj, haha. Jeg fik købt det fineste sæt rosa blonde undertøj, en fin hvid t-shirt med rose broderier og en army grøn kjole, som jeg var forbi Zara og købe. Da jeg forrige uge var med Camilla derinde, prøvede jeg netop denne kjole og jeg har bare ikke kunnet få den ud af hovedet siden, så den SKULLE med hjem i dag. 🙂

Læs også: En tur på Dalle Valle

Da jeg havde været forbi nærmest hver en butik i hele centeret, besluttede vi os for at stoppe forbi Café Victoria for at få os noget at spise. Sonny havde aldrig prøvet at være der før – jeg har nok været der en halv snes gange, så det var på tide, at jeg introducerede ham for den fabelagtige café.

.

11

På caféen bestilte vi to omgange Mexi Burgere med salsa, guacamole og jalapenoes med nogle hjemmelavede pomfritter og den lækreste pomfritsauce, som vi nogensinde har smagt. Normalt er jeg ikke så meget til fritter og foretrækker oftest bare kartofler, men disse.. Mums, de var gode! Aldrig har jeg fået så gode pomfritter, som jeg gjorde i går.

Burgeren var desuden udsøgt – helt sikkert den bedste, jeg har fået til dags dato. Det kan dog være, at det ændrer sig, når vi skal afprøve Burger Market i Budapest i løbet af den næste uges tid. :o)

Læs også: Kærestedag med cafétur og en tur i biografen

Inden længe sidder jeg i toget mod Budapest. Om blot 40 minutter faktisk. Nu nærmer vi os efterhånden afgang og hvor er jeg bare spændt!!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG