Everything

Badeferie, spadsereture og fødselsdag | Min juli 2016

Juli 2016. Denne måned var først og fremmest domineret af sommerferie (som dog kom til ende i starten af måneden), hvor jeg var taget på afbudsrejse med min bedste veninde og flittigste rejsekammerat, Camilla. Turen gik til Mallorca – min første badeferie nogensinde. Det er svært at toppe en så god rejse, så den efterfølgende måned står lidt i skyggen deraf.

60

Mallorca. Mit første (og nok også sidste) besøg til denne smukke ferieø. Det var en fantastisk og ikke mindst afslappende ferie, som vi nød i fulde drag. Bådturen var helt klart mit højdepunkt på turen. Vi sejlede ud fra Mallorcas kyst og satte anker længere ude, hvor vi havde mulighed for at nyde noget godt grillmad og tage en dukkert.

.

42

Odense blev i denne måned gået tyndt. Måneden for inden var Pokémon GO kommet ud og vi var da også blevet lidt bidt af det nostalgiske spil, som mindede os om de dejlige 00’ere.

.

0108

Mallorca fyldte bare uanet meget i bevidstheden – også længe efter vi var kommet hjem. Det var en skøn tur, men da jeg længere oppe skrev, at det nok også var mit sidste besøg til øen, var det helt bevidst. Øen var nemlig overrandt af turister og med fly ankommende hvert 30. sekund til øen hele døgnet, så er det ikke et sted, jeg ønsker at besøge igen. Jeg er glad for oplevelsen og ikke mindst taknemmelig, men denne tur overbeviste mig om, at gerne vil have mere autentiske rejseoplevelser. Det er dog langt fra den sidste badeferie, jeg tager på. :o)

En mere autentisk rejsefortælling: Budapest guide: De bedste morgenmadssteder + priser!

Flere rejseguides: Guide: 6 ting du bør vide, inden du tager til Budapest

.

47

Den 11. juli havde min skønne kæreste fødselsdag og vi kunne sammen fejre hans 24. år. Det gjorde vi med et smut forbi vores yndlings sushi sted og vi havde den helt igennem dejligste aften sammen. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG