Skab sommervibes med disse 2 skønhedsprodukter

Broderier – Den hotteste trend lige nu!

1314

Du har sikkert ikke kunnet undgå at spotte én af tidens aller største trends. De er der over det hele, på jakker, t-shirts, jeans og sko. Du kan ikke komme uden om dem – broderierne er at finde over det hele.

Jeg er svært begejstret for den fine trend og har i længe været på udkig efter en hvid t-shirt med et fint broderi på, men det har været svært at finde den rigtige og når jeg så havde kastet min kærlighed over en udvalgt t-shirt, jamen så var den da udsolgt lige for næsen af mig. Ligesom denne fine sag.

Nu har jeg så fundet denne fine sag i Only, som jeg er så glad for!

Har du kastet din kærlighed på broderierne endnu? 🙂

Kram,

signature

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Skab sommervibes med disse 2 skønhedsprodukter