Michelinmad, Budapest & fornyelser, tak juli!

Kalenderen tæller 31. juli og vi er derfor nået til den sidste dag i juli måned. Det er derfor blevet tid til at gøre status på denne måned, som jeg efterhånden altid gør.

Personligt synes jeg, at det er lidt hyggeligt at sidde og kigge tilbage på den forgangne måned og få et overblik over højdepunkterne. Hvad siger I til det? Kan I godt lide indlæg som disse?

Som nogen af jer sikkert har fundet ud af, så har jeg jo været på ferie i denne måned og det har været tydeligt på bloggen, at det har fyldt utrolig meget i mit liv og i min hverdag og indlægget her vil derfor også komme til at bære tydelige præg af dette, eftersom bloggen jo netop har været fuld af rejseindlæg. Jeg håber ikke, I er blevet alt for trætte af at høre om Budapest. :o)

.
Mazel Tov - Denne restaurant fik lidt af en særlig plads i min bevidsthed efter et besøg hertil på vores tur til Budapest. Forinden afrejse havde vi nærstuderet diverse rejseguide og madguides til byen og ikke én eneste er jeg stødt på, hvor denne restaurant ikke fremgik af - efter selv at have været dér, så forstår man det gerne!

Læs også: Budapest mini rejseguide

.
Kærestehygge - Dagen inden afgang tog vi på kærestetur til Rosengårdcentret, hvor vi rendte rundt og shoppede lidt, hyggede os og sluttede den dejlige dag af med et smut på Café Victoria. Altid en succes.

.
Makeover - Jeg kunne berette om en mindre makeover i vores skrivehjørne i dette indlæg. Det er altid skønt med fornyelser!

.
Budapest - Jeg havde mange forventninger til denne tur, men jeg var alligevel en smule bevendt, for ting har det jo med ikke at være, som man regner med. Budapest viste sig dog at være det hele og alligevel så meget mere.

Læs også: Budapest guide: De bedste morgenmadssteder + priser!

.
Det blødeste tæppe - Jeg fik det smukkeste marokkanske tæppe til at pryde på vores stuegulv. Fik du ikke set tæppet, så kan du i dette indlæg se mere til det smukke tæppe og læse mit interview med medejeren af Sukhi.dk.

.
Hunkemöller sportswear - Jeg kom hjem til den skønneste pakke, da vi igen landede på dansk jord. Pakken indeholdt det fedeste løbetøj, som jeg allerede er blevet meget glad for.

.
Michelin mad - HOLD. NU. OP. Dette.. Denne oplevelse.. Det var seriøst alle pengene værd! Vi følte os som nogle vigtige og stilede damer, da vi trådte op på Costes Downtown (klædt på til lejligheden selvfølgelig) og fik den bedste behandling, man kunne drømme om. Denne aften gik uden tvivl hen og blev rejsens højdepunkt.

Læs også: Michelin mad til småpenge

.

Hvad fik I juli måned til at gå med? :-)

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Vores skrivehjørne har fået sig en makeover

Det var en tiltrængt én af slagsen, da vi satte os for at give vores lille skrivehjørne en ordentligt makeover. Mest af alt var skrivebordet bare blevet benyttet som opbevaringsplads og den var efterhånden læsset med både nyt, som gammelt - ja, lort, for at sige det rent ud.

Hylden har tidligere hængt inde i stuen, men blev skiftet ud med et par træhylder i stedet for at skabe noget varme i rummet. Da den blev pillet ned, kom den egentligt bare ind i vores kammer at ligge. Dér har den så ligget i al den tid, lige indtil det stak mig og kæresten blev sat i gang med at sætte den op. :-)

.
Vi har en stor kærlighed til bøger, gerne dem med noget action, mystik og en god sjat fantasy, må vi nok erkende. Sådanne bøger er ofte også meget magisk dekoreret og jeg har gået lidt med en lyst efter at få nogle af dem vist frem. De har nemlig været gemt væk i et skab i de to år, hvor vi har boet her, lige indtil i onsdags, altså.

Det jeg er mest begejstret over, må uden tvivl være fremvisningen af vores yndlingsbøger. Af de bøger, som betyder så meget for os. Vi havde kun begrænset plads, så det var kun vores favoritter, der fik lov til at komme frem - det var så sandeligt heller ikke svært for os at vælge. Game of Thrones og Dan Brown bøgerne var de aller første, der blev hevet ind. Det er nogle bøger, vi har haft i meget længe og de har fulgt os mange steder. GoT havde vi med os i Dubai og det var også her, at vi fuldendte serien, samt startede vores samling af Dan Brown bøgerne (de 3 små).

HC Andersens samlede værker ønskede jeg mig noget så hjertens i julegave forrige jul og var så heldig og taknemmelig over at få den ved min papzchen. Nogle af de andre bøger på hylden har jeg også haft med mig hjem fra både London og Budapest, så det er så sandeligt bøger med stor betydning.

.
Jeg er stadig begejstret over vores lyse og rummelig lille skrivehjørne. Nu skal vi så bare have købt en stol og så er det nær ved perfekt. :-)

Hvad synes I om hjørnet?

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Her rejste jeg i 2016: Mallorca, Oslo & London

Jeg har det sidste års tid været en del ude at rejse, men har egentligt ikke på noget tidspunkt gjort status over nogle af mine rejser. Senest har jeg været i gang med at lave diverse guides til Budapest, såsom Budapest mini rejseguide og Guide: 6 ting du bør vide, inden du tager til Budapest.

Da jeg sad og lavede disse begyndte jeg at sidde og tænke lidt på det forgangne års rejser og synes, at det skulle fremhæves lidt mere på bloggen.

.
Mallorca - Juni
Årets første ferie, som nær havde gået i vasken, fordi SKAT lavede ged i den med min løn 2 måneder i træk, hvor de træk halvdelen af min løn til SKAT. Av av. Det gjorde ondt, men min skønne veninde, Camilla, formåede at finde nogle afbudspladser på en all inclusive tur til Mallorca - ferien var reddet!

.
Hotellet - Var egentligt skønt. Jeg var aller mest begejstret over morgen buffeten, som I kan se på ovenstående billede, hæhæ. Det var så lækkert at sidde og spise denne lette morgenmad, bestående af en masse frugt, en croissant som oftest og en kop kaffe, til den smukkeste udsigt ud over stranden.

.
Bådtur - Dette var for mit vedkommende helt sikkert ugens højdepunkt. Afslappende og lækkert at sole sig og tage sig en dukkert i havet.

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

.
Mallorca var en helt fantastisk oplevelse og satte baren højt for kommende badeferier, eftersom dette var mit aller første. Det gav blod på tanden for fremtidige badeferier og inspirerede os desuden til at booke årets badeferie i Alanya, Tyrkiet.

.
Oslo - Oktober
Denne ferie blev som udgangspunkt booket som en "bare fordi"-tur. Jeg havde fået en god deal som abonnent på Bolig Magasinet og vi gav alt i alt 115kr, Sonny og jeg, for vores tur til Oslo med Oslobåden. Forventningerne var derfor heller ikke store - Norge har aldrig rigtig sagt mig noget, men vi trængte bare til at komme væk hjemme fra og nyde hinanden.

.
Til søs - Denne video optog jeg, da vi sejlede fra Oslo igen efter den skønneste dag i byen. Det var ét af de smukkeste syn, jeg længe havde set og sammen stod vi og beundrede den smukke solnedgang ud over havet.

Læs også: Oslo turen

.
Oslo turen var en overraskende skøn fornøjelse. Aldrig havde jeg regnet med, at vi ville få så dejlig en tur og et så skønt minde som dette. Selvom det er den mindste rejse og den måske mest ydmyge destination, så gik denne rejse faktisk hen og blev vores bedste til dags dato. Wow.

.
London - November
Camilla og jeg var efter Mallorca turen blevet sulten efter flere eventyrer og allerede inden, vi var kommet hjem fra Spanien, havde vi da også allerede aftalt næste tur: en forlænget weekend til London.

.
Skøn stemning - Vi fik set så mange ting, men hvad, jeg helt sikkert var mest excited over i London, var den helt fænomenale stemning i byen. Selvom folk havde travlt med at komme fra A til B, så var der alligevel en hvis uhøjtidelighed over beboerne i byen. Man kunne ikke andet end at blive draget til det - og så selvfølgelig også den smukke juledekoration, der prægede hele byen.

.
Museumbesøg - I London fik vi rigtig mættet vores lyst efter museumer og kultur. Uanset hvor du vendte og drejede dig, så var der noget spændende at opleve. Noget som vi alle har set i diverse film og udsendelser, men bare har ventet på os ude i den virkelig verden. Det var super fedt at opleve alle disse ting, efter at have kendt dem i så længe.

.
Selvom det var en lidt våd fornøjelse at besøge London, så var det helt sikkert det hele værd. Jeg havde aldrig før forstået al den hype, der havde været omkring byen, men efter at have besøgt den selv, så giver det alt sammen mening. London er en fantastisk by, der har så meget at byde på.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer