Everything

Mine planer for juni måned

02

En fantastisk maj måned ligger nu bag os og vi bød juni velkommen i går. Juni plejer altid at være en god måned, ja, faktisk blandt de bedste i løbet af året, hvis du spørger mig.

Jeg håber, at vi kan trække noget af det gode vejr med fra maj og ind i den nye måned – jeg har nemlig mange planer for måneden og håber på, at kunne få en del solskinstimer oven i hatten. Det er vel sommer, ikke? 🙂

Læs også: Vi gik os en tur til Munke Mose i det gode vejr

Denne måned har jeg planer om at:

» Deltage i årets største Bilka fest NU PÅ SØNDAG!
» Grille i det gode vejr 🙂
» Holde fødselsdagsfest for min familie
» Forberede mig til vores rejse til Budapest <3
» Tage i byen med gode venner
» Prøve på at blive lidt brun :o)
» Svede til en masse zumba timer
» Deltage i fodboldhygge med nogle søde kollegaer
» Tage et smut til Kerteminde Strand

.

Som I kan se på det hele, så har jeg rimelig mange planer for måneden. Specielt de næste to uger er fulde af planer med en masse sociale aktiviteter. Jeg har desuden også en rigtig sød veninde, Sara, som flytter herover i weekenden og skal være her nogle måneder, så jeg er meget sikker på, at der nok skal komme endnu flere hyggelige stunder end først antaget.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG