Style

Jeg har købt den perfekte sommerkjole

45

T-shirt kjole, H&M 129,-

Jeg har i et stykke tid sukket langt efter fine sommerprints og flotte farver til dette års sommer garderobe. Det har endda været noget, der har stået på min “ønske”liste og jeg har derfor været på udkig efter nogle fine items – det har dog ikke været så nemt, som det tilsyneladende kan lyde. 

Grunden, til at det ikke har været så nemt, er nemlig den, at jeg er utroligt kræsen på lige netop dette felt. Det skyldes nok umiddelbart, at jeg aldrig har været så modig med hverken farver eller print. For mit vedkommende har det altid skulle være så neutralt som muligt og har derfor naturligvis været stor tilhænger af farverne sort, grå, hvid og marineblå – flotte, men neutrale farver, som passer til stort set alt.

.

4647

Læs også: Det perfekte outfit til storbyrejsen syd på

Læs også: Orange dresscode var ikke den fedeste nyhed for farveforskrækkede mig

Jeg har dog følt mig en smule mere modig på det seneste – jeg har købt netstrømper, farvede scrunchies, brune solbriller og en orange bluse. Det er rimelig voldsomt for mig sådan noget, haha.

MEN så modig følte jeg mig alligevel ikke endnu, altså at skeje helt ud på print og farvefronten, så jeg har været lidt tilbageholdende. Lige indtil jeg var et smut i H&M med min søde veninde (som turen går til Budapest med på søndag! Se her, hvad vi skal lave dernede) for snart 2 uger siden. Vi gik og kiggede på nogle forskellige basis items til sommergarderoben, primært fine sommertoppe og denim nederdele, da jeg pludselig fik øje på dette fine print. Draget til de fine farver og det sommerlige print måtte jeg bare prøve t-shirt kjolen.

.

44

Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for den, så den skulle da med mig hjem med det vuns. :o)

Den blev taget i brug for første gang i fredags til min bonus fars fødselsdag, hvor jeg havde et par sorte nylonstrømper og mine sorte ZX Flux Adidas sneakers, min sorte læder bæltetaske og min lillesøsters denim jakke.

I Budapest har jeg planer om at have mine sorte sandaler på til, mine nye solbriller og nok også min favorit taske – den sorte læder bæltetaske, som jeg købte for bare 99kr i Bilka.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG