Everything

Fodbold, øl og hygge

03

04

For nogens vedkommende blev det weekend i fredags – jeg skulle dog lige over en arbejdsdag lørdag også, før det for mit vedkommende også kunne blive weekend. Så er det jo dejligt med et par pinsedage, så jeg stadigvæk får muligheden for at holde weekend.

Min weekend begyndte så i går kl. 16oo, hvorefter jeg skyndte mig hjem og i bad, gjorde mig klar og kørte så ind mod byen, hvor jeg skulle mødes med et par kollegaer.

Læs også: 24 års fødselsdag

Vi mødtes inde på Paprika til en omgang indisk mad, hvorefter vi smuttede en tur ned på Ryan’s, som afholdt et større fodbold arrangement i anledningen af Champions League finalen. Inden kampen gik i gang smuttede jeg og et par stykker lige forbi Dalle Valle først, hvor vi fik et par cocktails. Det var nu ikke så skidt endda. 🙂

Selv går jeg ikke så meget op i fodbold (faktisk overhovedet ikke), men jeg ville rigtig gerne med for hyggens skyld og selvom jeg ikke forstod så meget af, hvad der foregik på skærmen i løbet af kampen, så blev jeg da alligevel en smule optaget af hele ståhejet – omgivelserne var dog også med til det, for hele Ryan’s forområde var spækket til med entusiastiske fodbold fans, hvis glæde og lyst smittede lidt af på én selv.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG