Style

Et simpelt sommer outfit og lysten til GUL

06

Jeg har den seneste uges tid været plaget af en rallende hals, store mængder hoste og et hoved, der har været fuld af snot. Lyder det ikke bare dejligt?

I går havde jeg heldigvis fri, så det var den oplagte mulighed til at smide mig på sofaen under et tæppe, i nattøj selvfølgelig, og “pleje” mig selv, så jeg forhåbentligt kan blive fri for forkølelsen hurtigst muligt. I weekenden får jeg nemlig besøg af nogle søde venner og det er meningen, at vi skal i byen – forkølelse er derfor et stort no go.

Læs også: Havnekulturfestival på en strålende dag

Om ca. en times tid står på arbejde for mit vedkommende, stadig en smule ør og med strepsilsene klar, glæder jeg mig alligevel til at komme afsted, også selvom det står på en 12-22 vagt. Jeg duer ikke til bare at sidde herhjemme. :o)

Nu hvor jeg så er plaget af denne dumme forkølelse, synes jeg, at det var et godt tidspunkt at se tilbage på et fint outfit, som jeg havde på i sidste uge – specielt nu hvor jeg føler alt andet end lyst til at gøre noget ud af mig selv disse dage.

.

0705

Halskæde, Jane Kønig // Top, VRS // Jeans, VRS // Taske, H&M // Sneakers, Adidas

Jeg købte den fine top i Bilka i sidste uge – jeg kunne simpelthen ikke stå for den og så kostede den mig bare sølle 99kr, det er der jo ikke noget at sige til. Jeg har allerede haft den på et par gange den sidste uges tid og jeg synes simpelthen bare, den er for fin med et par lyse jeans.

Vi har den også i to andre farver, Camel og gul.. Jeg overvejer lidt at erhverve mig endnu én – den er super dejlig at have på, materialet er skønt og så er den super fin og enkel. Den gule kunne være ret fin her til sommer.. Problemet er bare, at jeg aldrig har ejet noget i gult før og jeg er lidt farveforskrækket i forvejen – så nu må vi se, om jeg tør at give efter for den gule lyst 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG