Style

Det perfekte outfit til storbyrejsen syd på

11

Marc Jacobs øreringe // T-shirt // Denim nederdel // Adidas sneakers

Kigger man ud af vinduet, så er der ikke meget glæde at finde i vejret lige for tiden. Det er gråt, det er trist og desværre også vådt meget af tiden.

Maj måned var præget af høj sol, lune aftener og glædelige begivenheder ude i det fri. Det var en dejlig tid, hvor jeg sjældent havde meget mere på end en let kjole. Desværre har det ikke været tilfældet i juni måned. I næste uge siges det, at der skulle være noget godt sommervejr på vej igen – indtil da sidder jeg og drømmer mig til uge 26, hvor min bedste veninde og jeg tager turen mod Budapest; Budapest, der i øjeblikket har omkring 30 grader om dagen. Åh, hvor jeg glæder mig!!

Jeg glæder mig til at kunne rende rundt i bare ben og arme, kunne nyde nogle lækre drinks og se en masse nyt. Lige pt. drømmer jeg specielt om at kunne rende rundt i ovenstående outfit dernede. Det ville bestemt ikke være dårligt!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG