Everything

Dét lavede jeg i juni måned

3531

Open Mic på Studenterhuset
For halvanden uges tid siden tog jeg min kæreste og min gode veninde med til et arrangement på Studenterhuset i Odense og hold nu op, hvor vi hyggede os! Det var hylende morsomt og så kostede det ikke andet end sølle 25kr. Det tror jeg da nok lige, at vi skal med til igen en anden gang! 🙂

Læs også: Open Mic gav os latterkramper

.

30

Vi nød det gode sommervejr
.. Mens det altså var her. Det var kort, men godt og jeg nåede kun lige hjem fra arbejde, før arbejdsuniformen blev skiftet ud med et nederdel og nogle sandaler.

Nåede I at nyde det gode og sparsommelige sommervejr, som vi havde i juni?

.

40

Budapest kom meget tæt på
Jeg har ikke fået ferie og jeg er derfor ikke nået til årets første ferie – ENDNU!! For klokken 16:00 i dag, ja, der står det på én uges ferie for mit vedkommende. Min ferie er i år blevet splittet op og jeg har derfor ikke 3 sammenhængende uger, som var tilfældet sidste år. Det gør mig bestemt ikke noget! Nu kan jeg komme lidt væk og få oplevet noget, lægge arbejdet på hylden og trække stikket ud – få ladet op og når jeg så kommer hjem og tilbage på arbejdspladsen.. Ja, så har jeg 2 uger mere at se frem til.

Den første uges ferie starter fra i dag og på søndag går turen derfor mod Budapest, åh, det er tæt på nu!

Læs også: Da jeg blev 1/3 millionær

Læs også: Under 2 uger til Budapest; Dette skal vi opleve

.

39

Vi blev katteejere!!
Til denne smukke lille guldklump! Er han ikke bare skøn?

.

0304

Fodboldhygge med kollegaer
Jeps, du læste rigtigt: fodbold OG hygge i én og samme sætning! Jeg er normalt ikke spor interesseret i fodbold og selvom det var Champions League finalen, vi skulle se, var tilfældet det samme. Selvom det ikke lige var min boldgade (hæhæ), tog jeg med for hyggens skyld og hyggeligt, det var det helt bestemt. 🙂

.

38

Skt. Hans i det Sønderjydske
Senest var vi i Sønderjylland til min bonus fars fødselsdagfest, hvor vi samtidig fejrede Skt. Hans. Det var super hyggeligt at stå sammen med familien og vennerne i mørket, kun oplyst af flammernes skær.

Læs også: Skt. Hans i det Sønderjydske og en overraskelse

.

Hvad har I lavet i løbet af måneden? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG