Wanderlust

Da jeg blev 1/3 millionær

40Det har vidst ikke undgået nogens opmærksomhed, at jeg skal afsted til Budapest lige om lidt. Det har været reklameret bredt på bloggen og det er der ikke noget at sige til – jeg er nemlig edder spændt!

MEN man kan altså ikke tage på ferie uden at få vekslet noget valuta til turen. Det tog jeg så forbi Forex Bank og gjorde i mandags. Jeg havde godt hørt en del om den ungarske valuta, forinten og jeg havde ofte stødt på sammenligningen med matador penge. Den ungarske valuta er nemlig ikke så meget værd, specielt ikke i forhold til den danske krone, så da jeg skulle have vekslet penge, endte jeg ud med at få én 3. del af en million udbetalt.

Dét var nu en ret surrealistisk følelse, da den søde ekspedient sad og talte lidt over 300.000 sammen for mig.

.

4142

Læs også: I dag rejser vi til London

Nu hvor jeg sidder med pengene i hånden, kan jeg rigtigt mærke, hvor tæt på det efterhånden er. Noget af det bedste ved at rejse er for mig, når man har fået vekslet valutaen og sidder med de fremmede penge i hånden. Jeg er vældig fascineret af udenlandske sedler og synes, de er så smukke og farverige – og så fortæller de jo alle en historie om det land, som man skal til at besøge.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG