Wanderlust

5 gode grunde til at rejse til Maldiverne

13

0923

17 dage.. Det er de antal dage, jeg skal vente, før jeg drager et smut mod syden på min første ferie i år. Min veninde og jeg skal til Budapest og nøj, hvor jeg glæder mig. Budapest har så meget at byde på og man skal nærmest have været blind, hvis man ikke har mødt diverse mini guides til hovedstaden i bloggerverdenen de sidste par år.

.. Alligevel så higer jeg også lidt efter hvide sandstrande, krystalklart vand, palmer og selvfølgelig en masse sol. Lyder det ikke også meget lækkert? Jeg er siden min badeferie sidste år blevet kæmpe fan af bounty strande, strande som Maldiverne blandt andet er spækket med. Der findes heller ikke noget så skønt, som at slentre ned ad en finkornet, hvid strand med bare tæer og kunne mærke de fine, lune sand mellem tæerne. Åh, det er en skøn følelse!

.

maldiverne2maldiverne3

I de senere år er Maldiverne blevet en mere og mere efterspurgt rejsedestination og det er der altså ikke noget at sige til. Med en gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt er Maldiverne også et oplagt tilflugtssted om vinteren, hvis man gerne vil væk fra det kolde vejr herhjemme. Faktisk er vejret på Maldiverne aller bedst, når vejret herhjemme er aller værst og det anbefales at rejse derhen i sæsonen midt december til slut april.

Står Maldiverne endnu ikke på din bucketliste, så er her 5 gode grunde til, at den burde komme det:

  • Maldiverne har et rigt undervandsliv og det er derfor oplagt at snorkle i området.
  • Øerne er præget af en ophøjet ro og fred og man har derfor rig mulighed for at slappe helt af.
  • En tur til Maldiverne er eksklusivt: Du betaler godt nok lidt ekstra for turen, men du oplever derimod også en luksuriøs ferie.
  • Ø gruppen er måske aller mest kendt for deres flotte strande og små træhuse i havet, men de er også kendte for deres gastronomiske oplevelser.
  • Foruden at kunne trække stikket ud og slikke en masse sol, er der også rig mulighed for vandsport, om du er prof eller nybegynder.

.

Længes du også efter en tur til Maldiverne, så kan du se mere på toptours.dk/maldiverne. Hvis du står og mangler det perfekte strandfodtøj til ferien, kan du finde et stort udvalg af flip flop sandaler her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG