Style

2 stilsikre investeringskøb til garderoben

360923

Jeg er på det seneste (altså ca. ét års tid) blevet rimelig glad for at købe lidt dyrere, men sikre items til min garderobe. Der er specielt blevet brugt lidt ekstra penge på sko og jeg har blandt andet erhvervet mig dem, dem og dem det sidste år. Det er specielt mærket Adidas, der har vundet et større indpas i min garderobe (og stadig gør), men også min lidt finere sko samling er blevet udvidet med et par fine laksko fra Bianco og et investeringskøb i et par skønne læder chelseas fra Kiomi.

Det kan betale sig at investere i et par lidt dyrere items – hvis du behandler dem ordentligt kan du nemlig få glæde af dem i mange år fremover. Jeg har derfor fundet to lækre investeringskøb, som du med sikkerhed vil få glæde af i lang tid:

1. Den sorte læderstøvle
Min kærlighed for fine sorte læder sko er stor og jeg fik derfor også med det samme øje på de fine støvler fra Billi Bi ovenover. De er virkelig fede, stilrene og har alligevel lidt kant. Det er støvler som disse, der er med til at løfte et outfit og være den berømte prik over i’et. Jo, de er lidt dyrere end discount skoene fra fx VRS (som jo ellers også laver nogle fine budget venlige støvler), men de er helt sikkert investeringen værd. Med sådan et par støvler er du så godt som dækket ind de næste par år, så længe du altså bare plejer dem ordentligt. Støvlerne er nemlig lavet af ægte kalveskind, så hvis du bare sørger for at få dem smurt lidt en gang i mellem (selvom skindet er “dødt”, så kan du stadigvæk sammenligne det med din egen hud fx; en velplejet og fugtet hud holder bare længere og det samme er tilfældet med læderstøvler).

2. Guld ur med wow-faktor
I den klassiske basis garderobe skal man altså også have et armbåndsur. Har du endnu ikke fået investeret i et pænt ét, så er det på tide at få det gjort. Jeg synes godt, man må skeje lidt ud, når man kigger på ur (du må selvfølgelig skeje alt det ud du vil altid). Det behøver ikke at være helt vildt og med en masse bling bling, men noget så simpelt som en sort skive, kan altså gøre en stor forskel. Personligt har jeg en stor svaghed for sorte ure, men dette ur fra Obaku er seriøst flot med den rosaguld ramme.

.

To flotte investeringskøb til garderoben i følge mig. Er du interesseret i de fine støvler, så kan jeg afsløre, at de desuden er på tilbud lige i øjeblikket, så du sparer 449kr. Følg linket for at komme til Billi Bi udvalget. Har du, ligesom jeg, også en svaghed for fine ure, kan du se hele udvalget lige her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG