Et simpelt sommer outfit og lysten til GUL

Et skønt gensyn og en snak om nyt, som gammelt

0809

Jeg skulle i går aftes have været til koncert i Nyborg med min kæreste og to gode veninder – vi skulle have set Gulddreng, Mads Langer og Sanne Salomonsen, men desværre blev koncerten aflyst i går formiddags grundet muligheden for skybrud. Øv øv. Selv havde jeg set utrolig meget frem til det, men der var desværre ikke noget at gøre.

Læs også: Sommer længsler

Min ene veninde, Chanette, som skulle have været med, skrev dog og spurgte, om hun ikke skulle komme forbi alligevel. Vi har ikke set hinanden i utrolig lang tid, så selvfølgelig skulle hun have lov til at komme et smut forbi. Hun havde taget en flaske verdi med, så der var dømt total tøsehygge og noget af en opsamling over, hvad der er sket den seneste tid, siden vi sidst sås.

.

10

Vi havde en virkelig hyggelig aften og det var virkelig skønt at se hende igen. Vi fik snakket om alt gammelt, som nyt og så blev der desuden også lige tid til et spil matador undervejs.

I dag kommer en kammerat fra skolen af på besøg med nogle af hans gutter, samt én af mine gode veninder – vi skal feste, en tur i byen og bare alt i alt have det rigtig sjovt – jeg glæder mig! 🙂

Kram,

signature

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Et simpelt sommer outfit og lysten til GUL