Everything

Vi ville ikke hjem igen

37Fang mig på snappen, @nikkilunds

Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så havde jeg besøg af min søde veninde, Sara, i weekenden. Hun kom herover omkring middag i fredags, hvorefter vi spiste varme hveder sammen. Om eftermiddagen tog vi ind til byen, hvor vi mødtes med hendes familie og fik noget godt at spise på Dalle Valle.

Godt mætte tog vi tilbage til min lejlighed, hvor vi sad og snakkede lidt om at tage i byen. Vi kunne ikke helt blive enige med os selv, om vi rent faktisk gad og samtidig ville vi jo også gerne feste sammen med andre. De fleste af mine venner er sådan nogle rigtig anstændige nogen, som sjældent har tiden til at tage spontant i byen og mulighederne var derfor heller ikke så store.

Læs også: 2 x 20 års

Skal? Skal ikke? Imens vi sidder og prøver på at beslutte os, så kan vi da lige så godt få os en bajer eller to.. Og man kunne jo også skifte til noget lidt festligere.. Og pludselig var vi halv pløre og på vej ind til byen, haha. :o)

Vi havde noget af en fest inde i byen og mødte så mange søde mennesker! Da lyset oprandt og de forskellige steder efterhånden var lukket, besluttede vi os for at tage hjem ad. Et sjovt minde rigere.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG