Style

Orange dresscode var ikke den fedeste nyhed for farveforskrækkede mig

0908

Bluse, VRS // Frakke, VRS // Kjole, H&M // Taske, H&M // Handsker, Magasin // Halskæde, Jane Kønig // Sko, VRS

Min lillesøster blev i forrige uge konfirmeret og jeg har de seneste par måneder haft lidt af en tøjkrise, da jeg skulle finde det helt rigtige outfit til festligheden. Det skulle selvfølgelig være fint, men også behageligt og så havde min mor arrangeret et dresscode til mine søskende og jeg, om at vi skulle have orange på, eftersom min lillesøster blev døbt i den farve.

Min mor har altid gået en del op i dåbsfarver – vi skulle have hver vores og den er så efterfølgende blevet brugt til vores fødselsdage, konfirmationer, studenterfester med videre. Jeg blev døbt i lyserød, min ældste søster i lilla, min lillebror i marineblå og min yngste søster i orange/kobber. Ved min lillebrors konfirmation sidste år havde vi alle noget i marineblåt, også selvom det ikke havde været aftalt (marineblå er jo bare utrolig in for tiden) og min mor synes så godt om det – at vi matchede og at billederne blev utroligt flotte deraf, at hun også ville have det i år.

Læs også: Gaven til den modebevidste konfirmand

I kan godt tro, at jeg panikkede en smule, da familien pludselig alle havde aftalt, at vi skulle have orange på.. Orange!! Det har bare aldrig været min farve og det blev det nok heller ikke lige foreløbig. Desuden er jeg også typen, der ikke køber noget tøj, hvis jeg på forhånd ved med mig selv, at det kun bliver brugt ganske få gange. De andre tog det med ro – de havde alle fundet de perfekte outfits og pralede endda med, at orange var så god til dem. Shit, shit, shit, tænkte jeg. Jeg kunne jo heller ikke ligesom rigtigt stride imod, når nu det var indforstået i resten af familien.

Heldigvis har vi fået utrolig meget orange tøj i afdelingen de sidste mange måneder, så udvalget var jo faktisk ret stort. Her fandt jeg så også ovenstående bluse, som jeg hurtigt konkluderede, ikke var helt forfærdelig til mig.

.

07

Selvom jeg frygtede orange til at starte med, så må jeg jo sige, at jeg i sidste ende faktisk endte ud med et ret fint outfit, som faktisk passede ret godt til mig. Orange er vidst ikke heeeelt så skidt, som jeg jo ellers havde dømt den til at være.

På trods af at min anden søster og mor havde snakket så meget for farven, så endte det med, at det faktisk kun var min lillebror og jeg, der havde orange på, sjovt nok. Min lillesøster havde nemlig om morgenen spildt foundation på sin kjole og kunne ikke nå at redde den og min mor var vidst ikke så vild med den kjole alligevel, som hun havde købt til formålet, så hun lavede en hurtig nødløsning med orange neglelak og et ferskenfarvet tørklæde..

Den mest orangeforskrækkede person endte derfor med at være den eneste, der rent faktisk trådte op i farven. Lidt sjovt at tænke på, hva? :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG