Everything

Mine Jodel højdepunkter

Er I stødt på Jodel endnu? Det er efterhånden en rimelig udbredt app i Danmark, hvor man helt anonymt kan slå små statusser op på en startside, som så med tiden forsvinder væk. Du kan skrive hvad som helst, som falder dig ind. Stort som småt.

Hold nu op, hvor findes der bare mange hysterisk morsomme mennesker derude! Godt nok også mange klamme og små dumme mennesker, men blandt alt møget gemmer der sig en masse guld og det er nogle af de små guldkorn, som jeg vil vise frem til jer i dag. :o)

2114151816

Seriøst, er de ikke bare sjove? (Jeg sidder seriøst og krydser fingre for, at der bare er et par stykker af jer, der sidder og nikker nu, så jeg ikke føler mig fuldstændig plat).

Jeg tænkte lige, at det var på sin plads med lidt tirsdags humor.

God dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG