Style

Mine fødselsdagsønsker til min 24 års

52

Leggings // iPhone cover // Solbriller // Kasket // Tallerkener // Sneakers

Dette år har været én af de helt svære, hvad angår ønskelister til min fødselsdag. Jeg bliver 24 om blot 9 dage og jeg er allerede blevet spurgt et par gange efter en ønskeliste. Normalt plejer jeg at liste en række småting op til hjemmet, men efter at have fået erhvervet mig de fleste af mine boligfavoritter og mange skønne items til mit klædeskab, synes jeg lige pludseligt, at det blev svært.

Læs også: En tidlig fødselsdagsgave

 Jeg tror sådan nogenlunde, hvis nogen skulle spørge mig i dag, at mit svar på en ønskeliste ville lyde nogenlunde lig ovenstående. Det er nok ikke helt ved siden af. :o)

Specielt Richmond & Finch coveret, Le Specs solbrillerne og de smukke sneakers fra Adidas er højt på ønskelisten i år. Fine, men alligevel praktiske ting – hvis I spørger mig.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG