Food & Drinks

Lækre kanelpandekager med peanutbuttercreme

5756

Jeg vågnede her til morgen med den vildeste lyst til pandekager – jeg har én speciel opskrift på kanelpandekager, som jeg er stor fan af og den måtte jeg lige hive frem igen. Find den her.

Det er en virkelig nem og lækker opskrift og så behøver du ingen æg! For mig er det ret fedt, for vi har faktisk ikke æg i huset så tit. Ingredienserne er desuden hvermandseje, så opstår den spontane lyst, så skal du ikke frygte, du har helt sikkert ingredienserne stående ude i skabet i forvejen; hvedemel, bagepulver, salt, kanel og mælk. Nemt, ikke?

.

545558På med kaffen og så gik jeg ellers i gang. Kæresten havde, ligesom jeg, også fri i dag, så i mens han lå og sov, gjorde jeg klar til det helt store morgenbord. I kan tro, han blev glædeligt overrasket – det er nu heller ikke så skidt at vågne op til nylavede pandekager og frisk kaffe. :o)

Læs også: Derfor skal du spise mere kanel

.

59Som noget nyt prøvede jeg mig ad med en peanutbuttercreme, så vi kunne prøve at få pandekagerne på en ny måde, end den vi plejer. Den var egentligt ikke så svær at lave – noget peanutbutter og så gradvist mælk oven i og så ellers bare røre, til man synes, man har opnået den rette konsistens.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG