Everything

Kristi Himmelfartsdag: Eventyrløb & familietid

7776

Kristi Himmelfartsdag. En mærkedag for Odenseanerne. Her i Odense er helligdagen nemlig éns betydende med Eventyrløbet, som er blevet en fast tradition for mange Fynboer, nu også tilkommeren; mig selv.

Igen i år tog vi afsted sammen med min svigerfamilie; min kærestes storebror, Steffen, og hans skønne kone og min gode veninde, Katrine, og deres to små skønne piger, vores niecer. Steffen deltager årligt i løbet, nogle gange på distancen 5 km andre gange på 10 km’eren og igen i år skulle han være en del af selve løbet – så skulle vi da selvfølgelig med for at heppe på ham og nyde den skønne stemning, som er kendetegnet ved Eventyrløbet.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

.

788079

Odense Atletikstadion var som altid spækket til randen med mennesker, som var kommet for at tage del i traditionen, i år mere end nogensinde, eftersom løbet kunne fejre sit 40 års jubilæum. En stor dag for Odenseanerne. 🙂

Vi stod klar oppe ved målet og ventede på at se Steffen krydse målstregen. Da jeg tidligere nævnte, at han plejer at deltage – så er det med stor stil. Han har tidligere vundet løbet, jeg mener, 4 gange. Så det er ikke kun helt for sjovt, at han deltager i løbet.

.

75

Vi jublede som gale, da vi så Steffen nærme sig målstregen. Jeg stod med den ældste pige på skulderne og klappede på livet løs. “Kom så, Steffen!” Råbte vi og Alma, niecen, heppede på livet løs for sin far.. Som selvfølgelig endte med at nuppe 1. pladsen i 10 km’eren.

.

7172

Efter løbet blev vi på sportspladsen, hvor vi slog os ned på plænen med familien. Vi sludrede, hyggede os og fik selvfølgelig også leget en del med pigerne, som var i et skønt humør.

Jeg kan uden tvivl fastslå, at Eventyrløbet var en lige så stor succes, som sidste år! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG