Food & Drinks

Kokos skyr yoghurt m. bær, chokolade og chiafrø mm.

38

Har I prøvet Cheasy’s cremede skyr yoghurt med kokos?

Personligt er jeg stor fan af kokos og jeg elsker den friske smag, specielt i kombination med andre lækkerier, som søde og friske bær. Det er efterhånden noget tid siden, at Cheasy lancerede den nye smag i deres sortiment, men den blev med det samme et hit herhjemme, i hvert fald hos mig. :o)

Læs også: Kefir – Mirakelproduktet du er nødt til at have i dit køleskab

Jeg gennemgår nogle perioder i min morgenmads rutiner, hvor jeg ind i mellem craver den flydende form – når jeg så har fået det noget tid, så sværger jeg til rugbrødsmadder og omvendt. Når jeg så befinder mig i en yoghurt fase, går jeg all in på lækkert og ikke mindst sund topping. Min favorit topping må uden tvivl være friske bær, helt specifikt blåbær og hindbær.

Specielt hindbær komplimenterer den lækre smag af kokos helt fremragende! Og så gør en god kop kaffe sig jo altid gældende på morgenbordet, hvis I spørger mig.

Hav en dejlig dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG