Everything

Kærestedag med cafétur og en tur i biografen

4442

Min fridag i går blev udnyttet til det fuldeste: udover at få sovet ud og vi nød en dejlig omgang morgenmad sammen, besluttede vi os for at tage i biografen. Vi havde fået nogle billetter af Sonnys storebror inkl. gufbilletter og eftersom vi havde set os lidt varm på King Arthur: Legend of the Sword, så tænkte vi, at det var på tide at få dem brugt.

Biografen ligger inde på Banegården, så vi havde lidt vej derind. Vi snakkede om, hvordan vi skulle komme derind; bussen var udelukket, eftersom Fynbus har skiftet over til Rejsekort (som jeg ikke er fan af, plus prisen er steget som følge deraf til 2,5 gange prisen) – så var der bilen, men parkering koster jo inde i Odense C og man er vel jyde. :o)

Læs også: 3 spændingsfilm du burde se i weekenden

Vejret var jo godt.. Så vi besluttede os for at gå ind til byen, så fik vi os en rask gåtur med oven i oplevelsen. Jeg kan lige love jer for, at det var en varm fornøjelse! Eftersom vejret ikke har været så godt de seneste par dage, tænkte vi, at det nok ville være bedst med lange bukser og en langærmet.. Det fortrød vi hurtigt!

.

3941

Vi valgte en tidlig visning af filmen, så vi kunne få det meste ud af vores fridag. Nu hvor vi skulle gå derind, valgte vi også at gå i god tid. Måske liiiidt for god tid, for vi endte med at være på banegården en times tid inden, vores film gik i gang.

Derfor besluttede vi os for at tage et smut på Baresso inden – det er aldrig en skidt idé. 🙂

.

4647

På turen hjem valgte vi at gå en lidt længere omvej langs Odense Å sti, hvilket var en skøn fornøjelse. Vi nød hinandens selskab så meget, at vi næsten ikke havde lyst til at tage hjem igen og vi valgte derfor at forlænge gåturen yderligere med et smut forbi Kulturbotanisk Have, som ligger på vejen mod Seden.

Haven var ikke så imponerende, som jeg havde regnet med, men det var nu en meget hyggelig omvej, hvor vi på vejen fik set en masse skøn natur. Odense er en skøn by, specielt i sommer halvåret. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG