Everything

I maj kan jeg fejre fødselsdag og..

26

Som titlen indikerer, så fylder jeg år i denne måned, helt præcist d. 29. maj, hvor jeg bliver 24 år. Puha, jeg synes godt nok, tiden går stærkt. Det sidste år er forsvundet ud mellem fingrene på mig og endnu engang går det op for mig, hvor vigtigt det er, at bruge den tid vi har – imens den er her.

Maj måned plejer altid, for mit vedkommende i hvert fald, at være en pisse travl måned. Jeg ved ikke, hvad der er med denne måned..? Når man går i skole er den præget af skriftlige eksamener og forberedelse til de mundtlige.. Så bliver man ældre og får fast arbejde og så arbejder man nærmest hele måneden væk. Heldigvis er der lidt helligdage i løbet af måneden, Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag.

Selvom det er en ret travl måned, så har jeg dog lidt planer og ønsker for måneden:

» Spise hveder på Store Bededag med svigerfamilien <3
» Fejre min 24 års fødselsdag!
» Ryste røven til en masse zumba timer :o)
» Deltage (som tilskuer) i Eventyrløbet, hvilket var super hyggeligt sidste år
» Arbejde på min tan – også kaldet Mission Impossible
» Have besøg af min skøn herlige veninde, Sara <3

.

Hvad skal I lave i maj måned? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG