Everything

Hvad jeg lavede for et år siden – Maj 2016

Denne måned har simpelthen været helt fantastisk – specielt de sidste par uger har været helt fænomenale med det dejlige vejr, der virkelig har lagt op til nogle skønne stunder udenfor.

Vi har uden tvivl haft stor glæde af det skønne vejr og har kunnet tilføje mange gode minder til samlingen det sidste stykke tid lige netop deraf. Derfor sad jeg lidt den anden dag og tænkte, om sidste år mon havde været lige så god? Ærligt talt, så havde jeg lidt svært ved at huske begivenhederne fra Maj måned sidste år, foruden Eventyrløbet selvfølgelig, som nok uden tvivl var blandt nogle af de bedste minder fra 2016 – Derfor synes jeg da lige, vi skulle have et tilbageblik dertil! 🙂

1417

Denne dag var helt speciel. Vi var blevet inviteret med til Eventyrløbet, som er en helt speciel dag i Odense, af min svoger og hans kone og min veninde, Katrine. Steffen, svogeren, skulle selv deltage i løbet og Katrine ville sammen med børnene med ind at kigge. Jeg havde aldrig selv prøvet at være med til Eventyrløbet, men jeg havde hørt meget godt om det og glædede mig derfor.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

Foruden det gode humør, Steffens super gode placering (2. pladsen på 10 kilometeren) og pigerne, så var det også årets første rigtige sommerdag. Alt i alt en helt fantastisk dag!

.

48

Husker i disse lipsticks? De tog hele bloggerverdenen med storm. Jeg lod mig også selv rive med og sad i spænding og vendte en torsdag aften på frigivelsen af endnu en sjat. Inden jeg fik set mig om, kom læbestiften dog til at stige med over 300kr alene i tolden. Den efterhånden dyre læbestift har kun været i brug 2 gange. Helt sikkert et af de dårligste køb i 2016. :o)

.

3532

Denne her aften.. Den var helt fantastisk og så var den spontant! Min mor ringede lidt i seks og spurgte, om vi ville ud at spise med dem. Vi bor i Odense, dem i Sønderjylland og 1,5t fra os.

“Øhm, tjoh.. Hvad foreslår du?” Vi kunne mødes på midten – Fredericia. De havde fundet et fint tapas sted, Perhaps (eller Per Haps, som min mor sagde, haha), som lød vældig interessant. Bordet blev bestilt til kl. 19.

Vi skyndte os at gøre os klar og så var det ellers afsted. Det var en helt fantastisk oplevelse og nu minde. Perhaps var det skønneste, mest hyggeligste sted og stemningen var fænomenal – for ikke at snakke om maden!! Hold nu op, det er en aften, der er værd at kigge tilbage på.

Læs også: Tilbageblik: Tapas og højt humør

.

38

Maj var desuden også måneden, hvor disse fine laksko blev mine! Jeg havde i længe sukket efter de smukke, blanke laksko, som der var at finde nærmest alle steder på nettet omkring denne tid.

Min lillebror skulle konfirmeres.. Og hvilken bedre undskyldning findes der for at udvide sin skosamling end sådan en festlighed? :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG