Wanderlust

En sandhed om livet: Et dejligt citat om at rejse

81

Man skal ikke have været forbi min blog mange gange for at finde ud af, at jeg er helt tosset med at rejse. Længslen i mig for at komme ud og opleve noget, se noget smukt og lære nye ting er stor og den kommer ofte til udtryk her på bloggen, hvor jeg fortæller om kommende rejser, tidligere og dem, som befinder sig i drømmene.

Læs også: Min bucketliste: At trekke i Perus bjerge

Jeg har ikke været ude at rejse siden november, hvor jeg var med min veninde i London på en forlænget weekend. Vi havde en skøn tur og da jeg kom hjem, var jeg mættet på indtryk og oplevelser.. For en stund i hvert fald. De sidste par måneder har det atter kriblet og krablet i fingrene på mig efter at komme afsted igen. Egentligt er der ikke så lang tid til nu. D. 2. juli rejser vi mod Budapest, min skønne rejsemakker og veninde og jeg – og jeg glæder mig. Helt vildt. I realiteten er der jo egentligt ikke så lang tid til, men åh, hvor går tiden bare langsom, hvis I spørger mig.

Folk siger ofte: “Skal du nu afsted igen?” Og så ofte synes jeg altså heller ikke, at jeg er afsted. Men så faldt jeg over dette citat på instagram, som, jeg synes, rammer spot on.

Selvfølgelig skal jeg ud at rejse og helst så ofte som muligt, for som den kære H.C. Andersen så yndigt, og rigtigt, formulerede det, så er rejse jo at leve.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG