Everything

Efter en uge på skole er det tid til lidt selvforkælelse

1312

I mandags tog jeg afsted på mit 5. skoleophold i min elevtid og hold nu op, jeg var spændt på, hvad den havde at byde på denne gang. Jeg havde ikke nogle reelle forventninger til dette skoleophold og det er ikke for at lyde opblæst eller noget, men jeg synes ikke, at vores læsning havde været besynderligt tungt eller udfordrende, så jeg havde valgt at lægge mit fokus andetsteds, nemlig at udbedre mine præstations skills.

Jeg må også indrømme at det ikke var det sværeste skoleophold, som jeg har været på, men det må uden tvivl have været blandt de bedste. Vi havde det så sjovt, samtidig med at det var ganske lærerigt. Jeg fik arbejdet på mine målsætninger med at have en mere kreativ tilgang til fremlæggelser, så det var jo bare suverænt.

Læs også: Jeg pakker taske til skoleophold

I dag slapper jeg så bare af. Jeg har brugt formiddagen på at læse lidt i den ene af de bøger, som jeg havde med hjem fra London og her kl. 15:00, skal jeg mødes med min svigerinde, som jeg skal ud at træne med. Det blev desværre ikke til så meget træning på skoleopholdet, som jeg havde håbet på, men én enkelt omgang træning er skam bedre end ingenting. :o)

.

1110

Jeg fik trænet lidt med nogle kammerater fra skoleopholdet, hvoraf den ene agerede “personligt træner” for mig. Træningsfaciliteterne var ikke de vildeste, så brugte mere tiden på at få styrketrænet lidt med ham. Vi var rundt og lave nogle forskellige øvelser og så udfordrede jeg ham til en tur på motionscyklerne, hvilket var ret sjovt.

Den efterfølgende dag kunne jeg intet mærke i kroppen – det føltes faktisk som om, jeg slet ikke havde været ovre at træne, så det gik jeg og drillede ham lidt med; “Hvad dælan var det for en omgang træning? Det kan der da ikke have været meget i..”.

Dagen efter igen vågnede jeg så op med MEGET ømme arme og havde problemer med at klæde mig på om morgenen. Så måtte jeg jo bide det i mig og give ham en undskyldning. Den var jo vidst god nok alligevel så. Aldrig har jeg haft så ømme muskler! Da vi stod om aftenen og skulle have mad, havde jeg endda lidt smerter, da jeg stod med tallerkenen i hånden. Jeg kan godt lige love jer for, at jeg var godt ynkelig den dag. :p

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG