Personal stuff

24 års fødselsdag

86

Som I kunne læse på bloggen i går, fyldte jeg 24 år. Det var en rigtig dejlig dag, som startede kl. 6:30, da mit vækkeur ringede. Jeg vågnede til duften af nybagte boller og friskbrygget kaffe – ikke en skidt duft at starte til, kan jeg fastslå! En smule træt og forvirret vadede jeg ud af soveværelset, stadig i ført nattøjet, og så, at min kæreste stod klar med lune boller, smurte og klar til indtagen. Kaffen var endda også hældt op. Jeg skulle bare sætte mig ned og gå i gang.

Det var en skøn overraskelse. Min dag kunne umuligt have startet meget bedre. Én ting var sikkert; der skulle EN HEL DEL til for at ødelægge min dag! 🙂

.

8788

På arbejdet var mine kollegaer rigtig søde og ønskede mig mange gange tillykke (af flere omgange, som det gik op for dem, at det var min fødselsdag – jeg er ikke typen, der flager så meget med sådan noget normalt, kun på bloggen. :P). Jeg havde en skøn og forholdsvis kort arbejdsdag og da jeg havde fri skyndte jeg mig hjem og gik i gang med at pynte op til min fødselsdagsfest.

Om aftenen kom min skønne svigerfamilie så forbi – Sonnys to brødre, svigerinden, niecerne, hans mor og også hans mormor. Vi havde en rigtig hyggelig aften i hinandens selskab og jeg fik nogle gode gaver, som jeg blev rigtig glad for. 🙂

Læs også: 5 ting om mig

Nu glæder jeg mig bare til at blive fejret af min egen familie, som tager turen herover på Grundlovsdag til en omgang grill hygge, så jeg krydser fingre for godt vejr i næste uge!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG