Style

2 flotte sommer looks – perfekte til det gode vejr

Vejret har været helt igennem fantastisk de sidste par uger og det gode vejr siges at fortsætte! Jeg håber, at I virkelig får nydt solen og får tilføjet nogle gode minder til samlingen. Selv er jeg i dag taget afsted til Eventyrløbet, som er en stor begivenhed og betydningsfuld dag for mange i Odense – det er det også blevet for os efter sidste års store success. Vi skal hygge med min kærestes bror og hans familie derude og jeg håber noget så inderligt, at det bliver en skøn dag. :o)

Det gode vejr udenfor har virkelig sat fut i min shoppelyst og jeg synes hele tiden, at jeg mangler en kjole, et nederdel eller noget andet fint (og ikke mindst let!) til de varme dage. Jeg har snuset lidt rundt på nettet og har fundet den fineste kjole hos Saint Tropez med flotte flæsedetaljer, som fås i både rosa og sort – jeg har lidt svært ved at vælge en favorit af de to og har derfor sammensat dem med dertilhørende Daniel Wellington ure, som vil være super fine til to forskellige sommerlooks.

69

Summer Flirt – Det første look jeg har mikset sammen har den rosa kjole i fokus. Normalt er jeg ikke så god til farver, men jeg er helt solgt overfor denne kjole. For det første, så er jeg helt vild med det fine og diskrete snit i kjolen og de flatterende flæser. For det andet, så er farven jo bare for skøn, specielt til sommer brug! Forestil jer lige denne farve til et par solbrune ben – lækkert!

Endnu engang har jeg siddet og sukket lidt over Daniel Wellington urene og fandt en hjemmeside, Uniwatches, som har tilbud på de mange forskellige ure. Her faldt jeg så over det fine Grace Glasgow ur, som jeg synes går rigtig godt til den romantiske kjole og virkelig understreger den sommerlige feminitet i looket.

.

70

Classic Stroll – Dette outfit er i den grad mere klassisk og safe, hvis man nu ikke er så vild med at klæde sig i farver. Kjolen er virkelig yndig i denne farve og kan desuden styles på en hvilken som helst måde i og med, den er så neutral i denne farve. Smid en læderjakke udenover for det rå look, et sjal om skulderne for et romantisk look.. Kun fantasien sætter grænser med sådan en kjole. Kør den klassiske stil hele vejen ud med Daniel Wellingtons York ur.

.

0923

Er du, ligesom jeg, blevet inspireret og fristet til noget sommer shopping, så kan du finde flere kjoler her og finde flere Daniel Wellington ure her, som du lige for tiden kan spare en masse penge på.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG