Style

2 bikinier du bare MÅ eje denne sommer

270923

Det gode vejr er efterhånden mere tiltrængt end nogensinde før. Synes I ikke?

Vi nåede lige at få en lille smagsprøve på det gode sommervejr i sidste uge og jeg nåede lige at vænne mig til varmen og muligheden for at gå uden jakke på. Så sent som i søndags cyklede jeg over til træningscenteret i bare arme og tights, som nåede til lige under knæene – UDEN AT FRYSE! Det var dæleme en skøn tur. Så blev det mandag og solen forsvandt og frem kom regnskyerne. Det var en trist oplevelse, som desværre ikke er slut endnu.

Når nu det gode vejr ikke er med os herhjemme, så er det rart at have noget godt at se frem til. Om blot 52 dage går turen for mit vedkommende til Budapest med min bedste veninde, hvor temperaturen er omkring de 30 grader og åh, hvor jeg glæder mig. Der er desværre ikke så meget strand i Budapest, så jeg må vente til vores badeferie i uge 37, som går til Alanya. Om 127 dage kan jeg så endelig nyde godt af at ligge på stranden med kæresten og min søde lillesøster i de 30 grader, som DMI skønner september til at give.

Læs også: Sommerferien er bestilt! Vi skal til..

Når nu vi skal bruge så meget tid på stranden i Tyrkiet, så har jeg været på ekstra udkig efter fine bikinier og badedragter denne sæson og jeg har set mig lidt varm på de to ovenstående sæt.

For mig er det meget vigtigt, at man ikke skal gå og bekymre sig over et evt. boob show – det ville jeg nok aldrig kunne komme mig over, haha. Det skal man så sandelig ikke bekymre sig for i disse sæt! Den blå overdel er polstret, så du viser ikke mere, end du har tænkt dig, på noget tidspunkt. Netdetaljer er desuden super fine på den diskrete måde.

Blå bikini sæt
OverdelUnderdel

Det rosa sæt er lidt mere feminint og egner sig særdeles godt til en fin tan! Den skal der nok arbejdes lidt mere på fra min side, hvis jeg skulle ende med at klikke sættet hjem. Sættes er desuden helt up to date med tidens trends, hvor broderier i høj grad er på vej frem.

Rosa bikini sæt
Overdel Underdel

Du kan finde meget mere fint badetøj på Esprit.dk og Nelly.com, som lige nu bugner med alt det nødvendige til sommerens ferier.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG