Wanderlust

Vi har lige bestilt en tur til..

141312

BUDAPEST!

I har sikkert alle, ligesom jeg, hørt så meget fantastisk om den skønne by og helt ærligt, så har byen faktisk været på min top 10 liste de sidste 2 år. Der er noget ved det skønne og autentiske byliv, som gør byen helt speciel. Dét og de åndssvagt lave priser for en tur dertil.

Min veninde og jeg havde egentligt snakket om at tage til Marrakesh en tur, men pludselig kom der et studentergilde i vejen og så kunne vi først tage afsted dagen efter, vi oprindeligt havde planlagt. Det var egentligt også fint, hvis ikke det var på grund af rejsetiderne, som ændrede sig markant. Pludselig gik vi fra at skulle flyve 4 t og 10 min til pludselig at være afsted i +10 timer, med stop undervejs, og 26 timer for hjemturen. Nej tak.

Læs også: London Moments

Marrakesh bliver ikke til noget i denne omgang, desværre, MEN så tager vi da bare til Budapest i stedet. Min rejsemakker bliver endnu engang min skønne veninde, Camilla, som jeg sidste år var på Mallorca og i London med. Vi har faktisk i længe snakket om Budapest, men det er altid bare blevet ved snakken, indtil nu! 🙂

Vi rejser i juli – den varmeste måned i Budapest på hele året – og vi er allerede godt i gang med at planlægge alle de ting, som vi skal se, prøve, smage og opleve.

Mulighederne er mange, men har du et godt tip, så modtages de med kyshånd!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG