Food & Drinks

Skøn sommerdrink til de lune aftener

20

Kender I det, når det er blevet fyraften og man godt kunne tænke sig at skyde sådan ordentligt i gang? Få sig en fyraftensbajer med nogle kammerater eller få en god drink, som du kan dele med kæresten? Den med øllen er jo egentligt rimeligt nemt, du knapper sgu bare en bajer op og så er du sgu half way there.

Læs også: Sommer drømme

Jeg synes dog godt, at det kan blive en smule kedeligt med en bajer ind i mellem, selvom jeg nyder godt af det, men jeg er sgu egentligt bare en smule for doven til at lave det helt store – når jeg har fri, er jeg ofte meget udkørt og det skal derfor helst bare være så nemt som muligt og gerne ret lækkert oveni!

.

19

Det skal være nemt og lækkert og så må det oven i købet også gerne være lidt ud over det sædvanlige. Jeg har kigget langt efter diverse punch opskrifter, men jeg ved bare med mig selv, at jeg ikke får det brygget sammen og nok heller ikke drukket det hele. For mit vedkommende er punches nok bare til nogle lidt større festligheder, hvor det (efter mit sind) kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af det.

Når det så er sagt, så vil jeg jo gerne have lidt hverdags luksus alligevel.

Jeg har fundet mit hverdagshack til en sommerskøn drink og det bedste af det hele..? Den tager knap 2 minutter at “lave”. Du skal egentligt bare bruge et par Garage lemonader og nogle hindbær, gerne et par fine glas og så lidt godt humør og så er du altså garanteret en super skøn drink! Lyder det ikke nemt? 🙂

.

242221

Jeg har efterhånden fået købt nogle af de lækre Garage drikke med hjem et par gange nu og jeg er stadig lige så begejstret for dem, som første gang jeg gav mig i kast med én. Det er en utrolig velsmagende og frisk drink, som nærmest bare tigger efter at blive overhældt med lækre bær og jeg kunne da heller ikke dy mig for at smide et par hindbær i drikken i går, da jeg kom hjem fra arbejde og skulle fejre, at det var blevet weekend.

Læs også: 4 sandaler du bare må eje denne sommer

Hindbærene tilføjede en sød side til den friske drink og efter at have trukket i lemonaden gjorde de sig desuden godt ud som lækre bidder, efter drinken var drukket. Haps haps.

.

23

Så et lille tip fra mig til jer, hvis I godt gad at gøre lidt ekstra ud af fyraftenen, men samtidig gerne vil holde det nemt og simpelt. Denne drink går I i hvert fald ikke forkert i byen med – hverken efter en lang arbejdsdag, en afslappende sommeraften eller når det er bare fordi. :o)

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG