Food & Drinks

Mandelmælk med ristede mandler, holy moly

2829

Jeg er blevet rimelig tosset med at eksperimentere med nye ting. Det skyldes nok en blanding af ønsket om en sundere hverdag og det fact, at vi har smidt lidt flere penge i madbudgettet den seneste tid. 🙂

Ét punkt hvor jeg specielt har eksperimenteret på det sidste, har været med vores mejeri produkter. Det er et område, hvor vi i forvejen ikke er de største forbrugere: Jeg bruger fx kun mælk i min kaffe og smør bruges kun meget sjældent under lidt marmelade, som vi virkelig ikke er storforbrugere af. Nu hvor vi så heller ikke bruger så meget af det, så tænkte jeg, at der da heller ikke kunne ske noget ved at bruge lidt flere penge på de få produkter, som vi er ude at købe i løbet af måneden.

Læs også: Kefir; Mirakelproduktet du er nødt til at have i dit køleskab

Jeg er specielt blevet fan af Naturli’s spændende mælkeerstatninger og har indtil videre prøvet kokosdrikken og senest mandeldrikken, som virkelig må sige at vælte kegler.

Den lækre, cremede mandelmælk er lavet på ristede mandler, som giver en utrolig lækker smag til bl.a. kaffen. Jeg er på ufattelig kort tid blevet kæmpefan – og det samme er kæresten faktisk også (også selvom han var meget skeptisk i starten). Vi er store kaffedrikkere herhjemme og mandelmælken har virkelig taget vores kaffe til et helt nyt niveau. Mums.

Har du prøvet at give dig i kast med nogle af Naturli’s mælkeerstatninger? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG