Food & Drinks

Koldskål med passionsfrugt, vindruer og jordbær

5556

Over alt i supermarkederne er Koldskålen stillet frem, så man nærmest ikke kan undgå at se dem på sin shoppetur rundt i butikken. Selvom vejret ikke rigtigt snakker for det endnu, så er det tydeligt, at Koldskåls sæsonen er gået i gang. Jeg kunne da heller ikke dy mig for at tage en enkelt karton med hjem, da jeg havde fri fra arbejde forleden dag.

Jeg er STOR fan af koldskål – ja, rent faktisk af koldskål i alle afskygninger. Hvad, jeg nærmest elsker mere end koldskålen, er, at toppe den med en masser lækkerier.

Læs også: Kefir – Mirakelproduktet du er nødt til at have i dit køleskab

.

5758

Personligt synes jeg virkelig, at koldskål er skønt: enten som en skøn dessert eller en lidt aftensmad.

Det blev også til en hurtig omgang koldskål til aftensmad i går aftes, inden jeg skulle ud at træne med svigerinden, hvilket var super lækkert. Den helt klassiske version blot med kammerjunkere er ikke så meget min smag, men hvis retten bliver toppet med frisk frugt, som på ovenstående billeder, så er det altså helt fænomenalt.

Derfor blev det til en omgang koldskål med jordbær, vindruer, passionsfrugt, mandler og fuldkornskammerjunkere. Så bliver den lidt søde ret også en smule sundere 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG