Style

Jeg har lige bestilt den perfekte badedragt til ferien

54

Minimalistisk badedragt, H&M

Jeg hungrer efter sol og sommer! Ja, i sådan en grad, at jeg efterhånden KUN kigger på tøj, der passer til 30+ grader, når jeg er ude at shoppe, eller surfer lidt rundt på nettet. Jeg kan slet ikke styre mig for at sige det mildt. I sidste uge købte jeg de fineste par lårkorte sorte shorts med fine blondedetaljer i Only, da vi var et smut i Kolding Storcenter. I denne uge har jeg klikket denne fine badedragt hjem.

Læs også: Sommerferien er bestilt! Vi skal til..

Der er måske nogle af jer, der er faldet over badedragt før. Jeg har haft kig på den i flere måneder, men hver gang den kommer hjem i min størrelse, så når jeg ikke at bestille den, før den allerede er udsolgt. Da jeg så for sjov kiggede på deres hjemmeside i min spisepause i går, kunne jeg se, at den var til rådighed i min størrelse igen. Hu hej, det gik hurtigt! Frem med kortet og så blev den bestilt hjem i løbet af få minutter. OG JEG NÅEDE DET! Så nu er denne skønne sag på vej hjem til mig. Endelig! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG