Lifestyle

Jeg er kommet godt i gang med fitness!

2726

Jeg skrev for en uges tid siden i dette indlæg, at jeg havde været ude at købe noget fint træningstøj, nu hvor jeg skulle til at i gang med noget seriøs træning for nok første gang i mit liv. Indkøbet af løbesko, tights og løbesokker var ligesom det første skridt i den rigtige retning, hvis jeg gerne vil til at gå mere op i min sundhed – seriøst. Dette gjorde jeg om søndagen, hvor vi tog et smut ud i min egen afdeling i Bilka.

Det var ret fedt at få købt sættet, men også en smule angstprovokerende; mit yngre usikre teenage-jeg, som først havde prøvet på at give mig i kast med fitness på efterskolen og senere hen med en gymnasieveninde, begge gange med et groft nederlag, begyndte at føle sig en smule usikker på sig selv. Jeg har aldrig brudt mig særligt meget om at dyrke motion eller at træne foran andre mennesker, da jeg aldrig har været særlig god til det og derfor har været bange for at udstille mig selv, så at sige.

To dage efter tog jeg ned i min lokale Fitness World, efter at have hanket godt op i mig selv, og fik så meldt mig ind. Det føltes vildt grænseoverskridende, men endte på en måde ud som en succesoplevelse for mig selv. Nu var det gjort og så var der altså ikke nogle undskyldninger længere.

Læs også: Perfekt mellemmåltid; Derfor skal du drikke kaffe og spise flere bananer

Om onsdagen var jeg så for første gang afsted med min søde svigerinde og træningsmakker. Selvom jeg var total smadret efter blot en lille time, så var jeg stadigvæk lidt stolt over mig selv – for jeg var da i det mindste kommet afsted!

I dag har vi så atter været afsted og forskellen fra i onsdags og til i dag, i måden vi trænede på, var helt vild. Jeg løb bedre og mere effektivt og vi kom forbi mange flere maskiner – en del, som jeg ej heller kender navnene på. Vi endte ud med at træne halvanden time denne gang og vi kunne sagtens være blevet ved, hvis ikke det var fordi vi havde andre planer. På turen hjem fra centeret følte jeg mig helt euforisk: Vi havde haft det sjovt, havde svedt og en selvtilfreds følelse fyldte hele kroppen på mig.

Selvom jeg var lidt skeptisk for en uges tid siden, så har jeg vild optur over vores start på fitness kapitlet – Nøj, hvor jeg glæder mig til den næste omgang træning! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG