Everything

Hverdagsglimt fra en tid med masser af træning og familietid

51

1) En tilfældig aften fik jeg pludseligt kriller i fingrene og min kæreste og jeg gik derfor i gang med at bikse rundt med et stort landkort, som jeg havde fundet. Med megen besvær fik vi den i klik selv rammen og den efterfølgende dag kom svogeren så forbi og hjalp os med at sætte det op. Resultatet er blevet super fint! 2) Vi var til 80 års fødselsdagsfest på min kærestes side af familien og vi fik hygget os særligt meget med de to små ballademagere af niecer, som vi har. 3) Jeg har været en del i træningscenteret de sidste par uger. Her et billede pre-workout.

.

52

4) Et billede af en mor, samt den ældste og yngste datter. 5) Da jeg var hjemme i weekenden, fik jeg lokket min lillesøster med ud på en lille løbetur. Det både blæste og var lidt vådt i luften, så vi følte os ret seje, da vi kom tilbage fra løbeturen! 6) Jeg var med svigerinden på tur til Sønderjylland og på turen hjemad var vi ude at spise. Mums.

.

53

7) I Koldingstorcenter med svigerinden fik lillefisen lokket mig med en tur op i en karrusel, hvilket var så hyggeligt! 8) Til Påskefrokosten i weekenden sad vi og hyggede os udenfor ved bålet, imens vi smagte diverse påskebryg, som vi hver især havde taget med. 9) Min mor skal altid tage en masse billeder af os og gerne fra usmigrende vinkler og meget tæt på, så min søster og jeg besluttede os for at tage nogle af hende på samme måde. Haha. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG