Everything

Hvad jeg lavede for et år siden – April 2016

Tiden går simpelthen så hurtigt! Det er virkelig vildt at tænke på, at vi allerede er næsten igennem april, endnu en måned, som bare er gået alt for hurtigt..

Med alderen er jeg blevet meget mere opmærksom på den tid, vi har og hvor hurtigt den egentligt er ovre. Da jeg var yngre, kunne tiden slet ikke gå hurtigt nok – nu er jeg stik modsat og ville ønske, at den gik langsommere. Jeg er nok bare blevet en smule sentimental med alderen, haha. Derfor synes jeg også, det er lidt sjovt at sidde og kigge tilbage på den forgangen tid – derfor skal vi da også lige have et tilbageblik på april sidste år. :o)

27

For snart et års tid siden blev min søde lillebror konfirmeret. Vi havde en virkelig skøn dag og hold nu op, hvor vi morede os! Min lillebror kunne officielt træde ind i de voksnes rækker sidste år og i denne måned i år, er det blevet vores lillesøsters tur. Vildt at tænke på!

Læs også: Fine konfirmationsgaver under 500kr

.

21

April var en skøn og lys måned, hvor jeg ofte gjorde noget godt for mig selv i form at små fredagsbuketter, som gav liv til hele lejligheden. Foruden de fine blomster (som jeg savner – note til mig selv: køb dig en buket blomster!) fik vi også en masse lækker mad og jeg stod ofte og lavede fine frugtanretninger. Det må jeg hellere gøre igen snart! 🙂

.

30

Efter min brors konfirmation tog vi ud på en hyggetur med mine to yngste søskende til Kolding Storcenter. Vi shoppede, tog et smut i biografen og så var vi også lige ude at spise på min lillebrors favorit restaurant, som havde den fineste 60’s amerikaner indretning – og så var tjenerne endda på rulleskøjter! En virkelig hyggelig oplevelse.

.

8

April var også måneden, hvor jeg startede min sneakers samling og den blev indledt med et par super fine lysegrå sneakers fra Le Coq Sportif, som jeg havde sukket efter nogle måneder. De blev hurtigt favoritterne i klædeskabet. Kender I det, når man gør sig et virkelig godt køb? Dette var én af dem. 🙂

Læs også: Statement laksko

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG