Lifestyle

Første skridt på vejen til en sundere hverdag

07

Jeg kunne sidste år offentliggøre, at jeg var nået op på et ret fint vægttab på de omkring 15kg, hvilket jeg har været, og stadig er, ret stolt over. Vægten havde hobet sig op efter en tid med megen studie på Københavns Universitet, hvor jeg desuden også bruge lige så lang tid på transporten, som jeg gjorde på selve undervisningen. Når jeg så kom hjem, så sad jeg jo og læse og skrev opgaver. Jeg var mest aktiv, når jeg skulle gå mellem auditoriummerne eller fra tog til metro eller når jeg steg af bussen ved en aftenstid og gik nogle hundrede meter hjem.

Læs også: Color Run: Min farvefest!

Før jeg nåede at se mig om, havde jeg taget forholdsvis meget på. Det gik først op for mig, da jeg var på studietur i Berlin og jeg opdagede et blåligt mærke på min mave – jeg undrede mig en del over det, for jeg kunne ikke mindes, at jeg havde slået mig og det gjorde ikke spor ondt. I løbet af nogen tid voksede dette blålige mærke og det gik pludselig op for mig, at det var et strækmærke. Inden jeg nåede at se mig om, havde jeg næsten som at se 3 tigerkløer på hver side af min navle.

Det var på dette tidspunkt, at det gik op for mig, at det var på tide at ligge min livsstil om. Der skulle ske noget, inden det ville synes for sent.

.

1110

I løbet af sensommeren 2016 gik det pludselig lidt stille for sig. Min vægt har vekslet et par kilo frem og tilbage, men overordentligt set har vægten egentligt lagt temmelig stabilt og omkring samme udgangspunkt, som da jeg nåede op på det tidligere nævnte vægttab.

Noget af det, der rigtigt ændrede sig sidste år, var det faktum, at jeg lånte min mors bil fast og derfor ikke længere cyklede frem og tilbage mellem arbejde. Det har kunnet mærkes en del. Jo, jeg er da stadigvæk meget aktiv på arbejde, hvor jeg går mange tusinde skridt hver dag, men når jeg kommer hjem, så bliver det bare ikke rigtigt til mere.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

Det vil jeg rigtig gerne lave om på. Jeg tror nemlig, at jeg potentielt set kunne tabe mig en del mere, uden at skulle løbe marathoner eller blive en komplet fitness tosse – hvis jeg tænker på, hvor usundt jeg egentligt spiser HVER DAG og at jeg så alligevel ikke har taget mere på end 1,5kg det sidste års tid, så tænker jeg, at hvis bare jeg begyndte at træne ind i mellem og endda også skar ned på alle de usunde fristelser, så kan det da ikke gå helt galt. :o)

Jeg har derfor aftalt med min svigerinde, at vi skal starte i fitness, hvilket jeg er ret spændt på; jeg har gjort det før, uden den store succes, men den rette partner vil sikkert kunde rette op på succesraten.

.

0809

Derfor har jeg i dag været forbi min egen afdeling i Bilka, jeg kan jo lige så godt støtte omsætningen på arbejdet, nu hvor jeg skulle ud og finde noget smart træningstøj – til overkommelige penge selvfølgelig! :o)

Jeg går til dagligt og har ansvaret for Sportsafdelingen i Bilka Odense, noget jeg gerne vil leve lidt bedre op til på hjemmefronten også. Det betyder også, når jeg er på arbejde, at jeg er den første, der rigtigt får kigget på vores nye spændende varer, hvilket jeg lige for tiden synes, vi har fået rigtig mange af! Og nogle flotte nogle oven i købet. Specielt vores Nike Sportswear kollektion er ret fed og med items til enhver smag; om man er til farver, det simple eller bare gerne vil have noget praktisk, så har vi det.

Læs også: Stine var viljestærk: Nu har hun fået sin drømmekrop

Løbesokkerne fra Ozon har jeg tidligere fået et par af til test og dem var jeg altså virkelig glade for! De sidder rigtig godt på foden, så dem skulle jeg da også lige have nogle matchende par med hjem af.

Sidst, men ikke mindst, købte jeg også et par løbesko fra vores eget mærke Runtech, som jeg forelskede mig i ved første øjekast. Lige for tiden får vi rigtig mange super fine løbesko hjem i de fineste farver og design, blandt andet disse, som jeg bare ikke kunne stå for. Jeg glæder mig sådan til at indvie mit nye træningsoutfit og er ovenud tilfreds over det fine sæt, som jeg fik bikset sammen – jeg tror dog, at jeg, inden for den nærmeste fremtid, vil prøve at finde en pink t-shirt, som matcher de flotte løbesko.

.

Første skridt til at komme i gang med træningen er i hvert fald taget. I morgen har jeg planer om at tage et smut forbi Fitness World på vejen hjem fra arbejde, hvor jeg skal melde mig ind, så jeg for alvor kan komme i gang.

Jeg glæder mig til at holde jer opdateret på fremgangen! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG