Everything

En påskefrokost med ølsmagning, kongespil og bålhygge

39

Min mor og jeg til påskefrokosten

Som jeg skrev ganske kort om i går, så var jeg til påskefrokost i min familie i går. Vi havde i sandheden en skøn dag og var næsten samlet alle mand: min mutti, hendes mand, min papzchen, min lillesøster og hendes kæreste, min anden lillesøster og min lillebror, samt hans bedste kammerat (som alligevel er så indgroet i familien, at han nærmest tæller for et medlem) – og så var jeg der jo også selv selvfølgelig.

Min kæreste havde valgt at takke nej til festlighederne lige i denne omgang, da hans yngste bror holdt fødselsdagsfest i går, så hvis blot han havde været dér, så havde vi godt og vel været fuldtallige. :o)

.

353433Jeg elsker altid at komme hjem til påske, da påsken altid har været noget helt særligt i min familie. Som barn brugte vi mange timer op til højtiden på at sidde og klippe og klistre og faktisk pynte hele huset op op til. Min mor plejer altid at sige, at Påsken er hendes yndlings højtid og hun har derfor altid gjort lidt ekstra ud af det.

Læs også: Min Langfredag + Skal du vinde 1.000kr?

Hvert år går min mor rigtigt og kredser om bordpyntningen til påskefrokosten og selvom jeg altid synes at i år er bordet det flotteste hidtil, så må jeg virkelig sige, at hun har overgået sig selv netop i år. Det fine center piece på bordet er virkelig flot OG hjemmelavet! Min kære bonusfar har været i gang med sav og boremaskine, mens min mor har stået bag idéen og har pyntet den. Wow, siger jeg bare!

.Jeg 

36

Vi startede festlighederne hos min kære mutzchen, hvor vi fik lækre smørrebrød, som vi havde bestilt ude fra. Der var ingen tvivl om hvilken belægning, der var favoritten – rejemaden, som vi alle skulle have og nogen, ligesom jeg, havde endda bestilt 2 stk.

Det var nu ikke så skidt endda! 🙂

.

37

Min kære far, der fortvivlet går og leder efter de forsvundne påskeæg

Dagens sjoveste højdepunkt må uden tvivl være æggejagten, som I år foregik hos min papzchen. Ja, måske er vi ved at være lidt for gamle til at gå og finde æg (jeg er 23 og min yngste søster 13), men mine forældre synes nu, det er så hyggeligt – så det skulle vi selvfølgelig også i år! Lige i år var det faktisk min papz, som havde fået opgaven at være stand in for påskeharen, hvilket han havde klaret ret godt.

Læs også: Påsken gik ikke helt som forventet

Faktisk så godt, at vi ikke kunne finde alle de æg, som han havde gemt. Da vi så spurgte ham; “Jamen, far.. Hvor har du gemt dem henne?” blev han pludselig lidt stille, for det kunne han altså ikke helt huske. :o)

Så vi rendte rundt, alle mand, frem og tilbage i haven og op og ned af bedene og kiggede under rarbarberne og jeg skal sgu komme efter jer. Det har helt sikkert været et sjovt syn – vi kunne i hvert fald ikke lade være med at more os!

.

38

Min familie bor i en lille bitte by i Sønderjylland kaldet Åbøl. Det er en meget lille by på omkring 30 huse og her bor både min mor og hendes mand med mine yngste søskende, en halv kilometer henne af vejen bor min far i et hus, der aldrig har huset andre familier end min fars og på hovedvejen bor min lillesøster og hendes kæreste. Og så er der mig.. Der er flyttet til Odense, haha.

Først startede vi hos min mor, gik turen hjem til min far og da vi så langt om længe havde fundet de skide æg, som min far havde gemt, hæhæ, så gik turen om til min lillesøster, som havde kaffen klar til os. Her hyggede vi os rigtigt med kaffe og kage, kongespil, bål og ølsmagning af diverse påskebryg.

Vi havde en virkelig skøn og rolig dag i familien tegn. Jeg håber, I har en lige så god påske, som vi har haft det 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG