Everything

Dét lavede jeg i marts måned

16

Jeg skrev et indlæg, hvor I alle kunne lære mig lidt bedre at kende. Det var nogle ret personlige facts, som jeg delte ud af på min blog og det var også en smule grænseoverskridende at skrive nogle af dem. Læs mere om dem lige her.

.

07

Marts er også måneden, hvor vi fik bestilt sommerferien. I år skal min lillesøster med os på tur, som en del af hendes konfirmationsgave og vi har derfor også været vidt omkring for at finde den helt rigtige ferie til os. Vi besluttede os for at tage en tur til Alanya, Tyrkiet. Yay. Læs mere om ferien her.

.

62

Jeg fik endnu en spændende pakke fra Buzzador, som skulle testes. Denne gang var det de spændende Street Food produkter fra Santa Maria, der stod for test. Læs mere om testen her.

Læs også: Green Curry med Knorr

.

25

Jeg prøvede i denne måned mange nye ting. Foruden de spændende Street Food Produkter fra Santa Maria fik jeg også kastet mig ud i Arlas nye Kefir produkt, som jeg var meget spændt på at få afprøvet. Med god grund! Foruden de mange gode fordele ved at indtage kefir, så smagte det også utrolig godt og var et nemt alternativ til morgenmaden. Læs mere om det fantastiske produkt og hvorfor du burde give dig i kast med det lige her.

.

13

Foruden at teste diverse madprodukter fik jeg også en fin pakke ved Spashop.dk med nogle lækre produkter fra Suki Skin Care til test. Virkelig lækre produkter, som jeg hurtigt blev meget glad for! Læs mere her.

.

img_0824

Én af månedens absolut største højdepunkter var, da min dejlige venindes skønne mor skulle giftes. Hold nu op for en fest med både brandmands gestus, kærlighed, fest og strip. Hu hej, hvor det gik for sig! Se mere her.

.

4149

Marts var desuden også måneden, hvor jeg fik fortalt jer lidt mere om mit arbejde. Nemlig at jeg var elev i Bilka og hvad det helt præcist indebar. Dette indlæg gik hen og blev inden for bare et døgn, mit aller mest læste indlæg i hele bloggens historie. Det var ret vildt!

Læs også: Hvorfor Bilka er den fedeste elevplads, du kunne forestille dig!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG