Everything

Bloggen har fået sommerkuller!!

13883664_10210632373188465_1541348756_n

Har i hørt den forfærdelige nyhed? Vi skal ikke forvente bedre vejr måneden ud! I følge vejrudsigterne, så tyder meget på, at april vil fortsætte i samme dur, som de sidste par dage. Bvvrd.

Jeg har i de seneste par uger levet lidt i en drømmeverden – jeg befinder mig allerede på de bookede ferier.. I hvert fald rent mentalt, i virkeligheden sidder jeg under tæppet i sofaen, kigger ud af vinduet på gråvejret og skriver dette indlæg med iskolde hænder. Der er ikke særlig meget sommer over det!

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

Længslen efter sol og sommer er i midlertidig så stor, at jeg har taget sommerfornemmelserne og implementeret dem på bloggen. Så kan man da ikke andet end at komme i godt humør 🙂

Lige lidt af de bedste sommernumre for at understrege sommerlængslen:

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG