Style

5 sommerfavoritter

18

Top // Nederdel // Kjole // Top // Nederdel

Solen har ikke engang nået at være fremme 5 minutter, før jeg allerede er ved at planlægge hele sommeren og finde mine bedste sommer outfits frem.. Det er nok mig i en nøddeskal, men vejret er der bare ikke lige helt endnu. :o)

Jeg har allerede, op til flere gange, været et smut inde forbi H&M’s hjemmeside og tjekke nogle af deres fine nyheder ud. De har en rigtig fin kollektion kørende og jeg har allerede fundet op til flere favoritter, som jeg godt gad at eje denne sommer. Her i blandt er der de fem ovenstående items, som er alt for fine, hvis du spørger mig – jeg kunne sagtens se mig selv rende omkring i dem i det varme sommervejr, som forhåbentligt lurer lige rundt om hjørnet.

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

Én ting, som jeg er faldet totalt pladask for denne sæson, er flæser og gerne mange af dem! De er simpelthen så fine og totalt oplagte til lette sommeroutfits med fine detaljer. Desuden er jeg blevet lidt hooked på en denimnederdel, som ovenstående til venstre, som passer så godt til en hvid top. Sådan én må jeg helt sikkert eje denne sommer.

Har du en favorit? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG