Wanderlust

Wellnessophold – Jeg trænger til selvforkælelse

77

sponsoreret

Jeg er denne uge væk hjemme fra mandag til fredag – og nej! Det er ikke for at tage et smut syd på til dette fine slotshotel med wellness faciliteter.. Desværre! Denne uge er jeg nemlig afsted på mit fjerde skoleophold hele vejen ovre i Ebeltoft i nærheden af Århus, hvor jeg forhåbentligt får lært en hel del. Vi er kun nået til den 3. dag, men jeg længes allerede en smule efter mit eget hjem, min egen seng og muligheden for at smide mig på sofaen og slappe af.

Nu hvor jeg ikke har muligheden for at slappe af derhjemme, længes jeg (igen igen) efter et lille get away. Gerne i luksuriøse omgivelser med noget wellness og ren selvforkælelse og en ordentlig sjat varme. Det lyder ikke helt skidt, vel?

Læs også: Bådtur langs Mallorcas kyst

I min mindre eskapisme her til formiddags faldt jeg over Spa Tours’ lækre tilbud af wellness ophold rundt om i Europa, såsom Spanien, Montenegro og Italien og jeg kunne da selvfølgelig heller ikke dy mig for at tjekke nogle af de fine hoteller ud, som de udbyder. Sådan ender det egentligt altid, når jeg klikker rundt og tjekker rejser ud (hvilket jeg gør tit). Jeg endte op med at sukke lidt over et specielt slotshotel i skønne italienske omgivelser i udkanten af Rom (se ovenstående billeder). Hotellet stammer fra det 11. århundrede og er tro mod sin historie, så man kan virkelig nyde den historiske charme, som slottet huserer. Det er det perfekte ophold for par, som gerne vil på en romantisk get away; I kan slappe af i de skønne omgivelser, stresse af med en omgang massage eller tage et smut ind til Rom og nyde by livet. Er du, som jeg, blevet fristet kan du besøge hjemmesiden her. :o)

Når nu du alligevel sidder og overvejer at tage et smut på weekendophold et eller andet sted i Europa, så skal du da også have den rette kuffert til turen. Tag et smut forbi www.kuffertthomsen.dk, hvor du lige i øjeblikket kan spare 500kr på en Bon Gout kabine kuffert – perfekt til formålet!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG