Style

Weekend og jeg er i skønt humør

68

71

Så blev det (endelig) weekend! Nøj, hvor har jeg glædet mig! Uanset hvor meget man elsker sit job, hvem elsker så ikke også at have fri? Jeg gør i hvert fald – en hel del :o)

Hvad, der endnu federe, er det helt fænomenale vejr, som jeg kom ud til, da jeg fik fri. Masser af solskin, dejlig varme.. Det var jo egentligt lidt sommer agtigt. De snakker om, at vejret skulle fortsætte i denne stil weekenden ud. Jeg kan slet ikke vente!

Læs også: Jeg vil have flere flæser

Inden længe går turen atter til Sønderjylland. Min kære lillebror fylder 15 år og det skal selvfølgelig fejres. På fødselsdagen, i morgen, er vi inviteret forbi til morgenmad, så vi lige kan være med til at hjælpe hans dag godt i gang. Selve festen kommer først søndag, da han skal til noget efterskolecamp fra lørdag til søndag. Det skal nok blive hyggeligt, specielt hvis vejret fortsætter i denne dur.

.

6970

Normalt når jeg har fri, føler jeg mig helt udkørt og hopper 9 ud af 10 gange i nattøjet, så snart jeg kommer ind af døren. Af med den stive skjorte og BH’en (I’m free!) og på med noget behageligt nattøj. Så slænger jeg mig på sofaen under tæppet og går som regel kold efter en times tid. Story of my life, haha.

Det gjorde jeg ikke i dag! I dag havde jeg sådan en lyst til at hoppe i noget af alt mit fine tøj, som jeg desværre får brugt så sjældent på grund af dresscode på arbejde.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

I dag hoppede jeg i nogle af mine yndlings jeans og en favorit af en peplum top fra Gina Tricot og så skyndte jeg mig at hente en kold danskvand fra Ramlösa og så sad kæresten og jeg ellers bare og nød det lækre vejr ude på vores altan.

Denne weekend kan kun blive god med sådan en start!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG