Style

Statement laksko

1718

Du kan købe de fine sko lige her

Nogen kvinder kan ikke få nok tasker, andre har skufferne fulde af guldsmykker. Mig? Jeg kan ikke få nok af sko. Det er nærmest som en sygdom – ikke ligefrem den værste sygdom at have, vel?

Jeg har specielt et svagt punkt for sorte sko og støvler og jeg faldt derfor også helt og aldeles pladask for disse fine nogle af slagsen, da jeg væltede over dem på Profilart.dk. De har et maskulint udtryk med et feminint touch i form af de fine glimmer detaljer. Jeg kunne hurtigt se mig selv i et par sorte habit bukser, en let hvid bluse og disse smukke sko fra Paul Green.

Læs også: Jeg tester glattebørsten

Det kræver dog også et hvis mod at hoppe i sådan et par sko – de er jo noget for sig. Lige på dét punkt gad jeg godt at have en lille sjat mod, for hvor er de da bare fede. De vil desuden også pynte ret godt på min ydmyge sko samling, hvis jeg selv skal sige det. :o)

TIP: Style skoene med sorte nylonstrømpebukser og en blomstret kjole for et fint og feminint udtryk.

.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Profilart.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG