Food & Drinks, Tips & Guides

Spar tid i hverdagen

felix-med-en-indkoebsvogn

Dem, der sagde, at internettet bare var en døgnflue, de må virkelig have fortrudt deres udtale tilbage i 80’erne. Da var der en del, der mente, at det bare var noget midlertidigt noget og det var de færreste, der havde forestillet sig, at vi skulle gøre så meget brug af internettet, som vi gør i dag, blot 3 årtier senere.

Du, der sidder og læser dette indlæg lige nu, er bl.a. et godt bevis på, at vi så sandelig har taget nettet til os. Vi bruger det til at gøre hverdagen nemmere, fx ved at søge information, få fat i vores nære og kære og til at klare nogle af hverdagens strabadser som fx shopping. Jeg er stor forbruger af nettet. Udover at søge information og at udfolde mig kreativt på bl.a. min blog, så bruger jeg det i høj grad også til at klikke varer hjem som tøj, indretningsgenstande og også en enkelt gang i mellem til at bestille noget godt drikkelse hjem. I tidens løb har det garanteret sparet mig for meget tid. Tid er penge, som I ved.

Prøv at forestil jer alt den tid, og derved også penge, som man kunne spare ved også at begynde at klikke dagligvarer hjem? Nogen af jer har sikkert abonneret på diverse måltidskasser allerede, men forestil jer at man faktisk helt sprang indkøbsturen i Rema 1000 over og i stedet bare fik varerne leveret ved døren..

Læs også: Smag på verden med Knorr

Det er da genialt, hvis I spørger mig. Ofte, når jeg har fri fra arbejde, så er jeg træt og ønsker egentligt bare at komme hjem hurtigst muligt.

I har sikkert allerede set den kære Felix hen over skærmen, som fremtræder i Nemlig.com’s reklamer, hvor han så kendetegnende spørger; “Hvad laver du, mens Nemlig klarer indkøbene?” og så slutter de med; “Gør ligesom Felix og få tid til mere”.

Jeg har selv overvejet det et par gange, for det er da bekvemt at kunne hoppe de lange køer i de små butikker over, hvor der knapt nok er plads til at stå. Kender I det? Så sidder der en ekspedient bag kassen, som snegler sig afsted, en kunde begynder at brokke sig og pludselig er der en anden kunde, der gerne lige vil kigge på de varer bag dig. Åh, det kan jeg godt undvære efter en lang arbejdsdag.

.

empanadas-med-krydret-oksekoed%2c-vi-har-rettigheder

Jeg har derfor været et smut inde forbi deres hjemmeside for at tjekke det lidt mere ud. Noget af det, som jeg virkelig godt kunne lide ved hjemmesiden og som er en rigtig fed detalje, er deres opskrifter og madplaner. Her klikker du dig blot ind på en opskrift, som fx denne velsmagende Empanadas med krydret oksekød, og scroller ned under opskriften, til du når Ingredienser.

Her dukker samtlige ingredienser i retten så op i flere forskellige varianter og prisklasser, som du så kan klikke direkte i din indkøbskurv. Så bliver det altså ikke meget nemmere!

Kunne du også godt tænke dig at spare noget mere tid i hverdagen, kan du få bragt mad lige til døren hos Nemlig.com. Så kan du lave lidt mere af det, du rigtig gerne vil.

.

sponsoreret

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG