Wanderlust

Sommerferien er bestilt! Vi skal til..

070908

Helt fantastisk smukke Tyrkiet! Vi skal en uge til Alanya ved slutningen af sommer og åh, hvor jeg dog glæder mig! Jeg har aldrig selv været i Tyrkiet før, men de folk, jeg kender, som har, plejer at snakke meget hjerteligt om landet og de har ofte været der op til flere gange.

Jeg har bl.a. en meget sød kollega, som har været der en del gange med hendes familie. Der var næsten ikke det sted, hun ikke havde været i Tyrkiet og hun gav mig diverse tips til oplevelser og måder at komme rundt på i Alanya. Jeg har allerede været i gang med at overveje, hvad vi alt sammen skal opleve, imens vi er der. Én uge er jo pludseligt ikke så lang tid, når man skal ud at se det hele – vi skulle jo også meget gerne have tid til bare at slappe af. :o)

Læs også: Mine planer for London

Et must for turen må uden tvivl være at komme ud på en bådtur. Gerne en heldagstur, hvor vi bare nyder havet og kan tage en dukkert i ny og næ, det ville være skønt! Foruden bådtur SKAL vi også bare prøve at få en traditionel hamam (spa), nu hvor tyrkerne er så kendte for det. Ellers har jeg også leget med tanken om jeepsafari og varme kilder. Vi skal nemlig have min lillesøster med på turen og det er første gang, hun sådan rigtigt er ude at rejse, derfor skal det også gøres med manerer, dog er jeg i tvivl om lige præcis hvad, vi skal opleve/se.

Har I nogle gode tips og råd til en sommerferie i Alanya? Råd modtages med kyshånd <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG