Personal stuff

SoMe ambassadør, mini mor og linedance – lær mig bedre at kende!

34

Jeg synes, det var på tide med et “lidt om mig” indlæg igen, eftersom jeg ikke har skrevet ét eneste siden min fødselsdag i maj måned sidste år – og jeg tænker, at I vel ikke tager skade af at lære mig lidt bedre at kende :o)

Så her er 5 hurtige om mig:
1 – Jeg arbejder til dagligt som elev i Bilka, Odense, hvor jeg har ansvaret på Sportsafdelingen, hvilket jeg er utrolig glad for. Der er fart over feltet og jeg bliver på daglig basis udfordret; om det er i form af kundeservice (viden og vejledning), salg og stykregnskaber eller om det er i form af inspirerende vareoplæg – hvoraf sidst nævnte helt sikkert er min favorit.
……..Jeg går højt op i mit arbejde og prøver altid på at yde mit bedste, det er jeg også blevet belønnet for i form af at være udnævnt som SoMe Ambassadør i Dansk Supermarked. Det er et lille ekstra job, kan man vel nok kalde det, hvor jeg er med til at varetage vores elevprofiler på Facebook, Instagram og Snapchat, hvilket er utrolig sjovt og spændende at få lov til at være med til!

2 – Folk gætter mig ofte til at være en del yngre, end jeg faktisk er. Nogle af vores assistancer på arbejdet troede i starten, at jeg var ung arbejder.. Jeg var faktisk den ældste af dem alle, 23 år. Pyt, når alle andre er 40 og ser lige så gammel ud, så kan jeg forhåbentligt fryde mig over, at jeg stadigvæk ser en del yngre ud, end jeg er. :o)

Læs også: En atypisk familie

3 – Da jeg var omkring 11 år, var min mor med i et trafikuheld og endte med at få diskusprolaps. Hun lå utrolig meget syg og kunne knap løfte min yngste søster, der på daværende tidspunkt var knap 1 år gammel. Heldigvis var jeg temmelig tosset med at passe mine små søskende; at fodre dem, bade dem og skifte dem, for det blev der brug for. På trods af min unge alder blev jeg hurtigt mini mor derhjemme (min mor var alenemor til 4, hvoraf jeg var den ældste). Det har ikke altid været nemt, men jeg tror, jeg pådrog mig rollen forholdsvist naturligt, hvilket nok skyldtes, at jeg altid havde været så glad for at hjælpe til med mine søskende.
……..Senere hen fik min mor det heldigvis bedre og jeg kunne igen hoppe ud af mor rollen – en rolle jeg nok aldrig helt har sluppet overfor mine to yngste søskende. Det har bestemt ikke altid været nemt, jeg skulle nemlig både lave lektier, skifte to blebørn på skift (hold nu op, der var meget lort, hæhæ), lave mad, vaske tøj og hvad der nu ellers lige skulle bruges hjælp til, men det har gjort mig til den stærke person, som jeg er i dag.

4 – Jeg har gået til mange ting, da jeg var yngre. Det mest kiksede var dog dengang, jeg gik til Linedance.. Jep, Linedance. Altså, det var da meget hyggeligt, men også lidt småpinligt, eftersom jeg klart var én af de ældste, der var med. Det er en del af min fortid, jeg helst gerne bare vil glemme, haha.

5 – Jeg er kæmpe NØRD indenfor historie og andre mere eller mindre nødvendige facts. Da jeg var yngre boede jeg en årrække hos min far, som abonnerede på Illustreret Videnskab og jeg vidst ikke noget bedre, end at sidde og suge alt den fascinerende viden til mig. Jeg elsker at vide ting. Det gælder alt lige fra vitaminer i mad til historiske events, politiske højdepunkter til undersøgelser om folkefærd og stort set alt, hvad der kan skrives en “5 ting om..”.
……..Til min kærestes store skuffelse er jeg også en kæmpe fan af dokumentarer og vores fjernsyn står derfor oftest på DRK – når der ellers er nogle interessant dokumentarer, fx om de engelske dronninger, Osmannerne, oldtidens Ægypten, vikinger, 2. verdenskrigen til Kinas store kejsere og jeg skal sgu komme efter jer. Det er ikke kun historie, jeg godt kan lide at se dokumentarer om – er der noget om dinosaurere, mammutter eller jordens oprindelse eller nutidig natur, så er jeg solgt. Mega nørd? Det tror jeg nok lige. :o)

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG