Personal stuff

Sikke et bryllup! Kys, grin og strip!

[vidcore vid=”iJnALiQ5″]

Hold nu op, en fest vi havde i lørdags, er du vimmer! Det var virkelig et bryllup med gang i! 🙂

Det var min søde bonusmor (en rigtig god veninde’s mor), der skulle have foreviget hendes kærlighed. Jeg er kommet i familien i 9 år efterhånden og jeg følte mig hjemme fra første gang, jeg trådte ind ad døren hos dem. Foruden at være smadder gode venner med min veninde, som føles som en søster for mig, så blev jeg også taget super godt imod af hendes skønne mor. Familien er helt fantastisk og har flere gange inviteret mig med på sommerferie, hvilket har været nogle skønne ture i utrolig godt selskab. <3

Læs også: Vi fejrer et bryllup i dag

Derfor havde jeg også set utrolig meget frem til denne dag. Den kære Henriette, bruden, har noget så inderligt fortjent at være glad og lykkeligt og det tror jeg virkelig, hun kan være sammen med hendes, nu, mand.

.

5758

Dagen var fuld af kærlighed, højt humør og masser af sjov. Det var en helt fantastisk dag – da aftenen så nærmede sig blev alkohollen også hevet frem og så plejer alting jo at blive en lille smule sjovere. Hæhæ. Vi gav den i hvert fald gas, som I kan se i ovenstående video. Der blev danset og skrålet og så var der da selvfølgelig også tid til lidt mandestrip. Kæft, det var sjovt.

Foruden alt det sjove og den fede stemning, så fik vi også en masse godt til ganen. Mums! Til forret fik vi lækker tapas, som fremgår af ovenstående billede, mens vi til hovedret fik vildt i den lækreste marinade med diverse kartofler og salater. Til dessert fik vi en masse forskellige kager og cookies. Der var vel lidt Sønderjysk kaffebord over det. 😉

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG